Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum biriniz acil cevap verebilir mi ? 2 partı ta pcye yükledim telefonumun markası N8 telefonu usb ile bağladım ama bu oyunu nasıl yükliycem telefona partları çıkarttım ama partların içinde ki ni nereye atacağım ?
dosyalari masaustunde yanyana koy 1.yi rardan cikart de(bentelde yaptim)zaten otomatik olarak 2.yle birleserek karsina bir dosya cikcak sonra at tele yukle
kardeşim onu yaptım rardan dosyaları çıkartttım ama teli usb ile pcye bağladıkdan sonra o dosyaları nereye atıca. Örn; Dosyaları Resource içinde App. Lara mı atıcam ki oraya attıgımda usb çıkardıkdan sonra dosya gözükmüyor attıgım dosya biri yardım edebilir mi?
kardeşim onu yaptım rardan dosyaları çıkartttım ama teli usb ile pcye bağladıkdan sonra o dosyaları nereye atıca. Örn; Dosyaları Resource içinde App. Lara mı atıcam ki oraya attıgımda usb çıkardıkdan sonra dosya gözükmüyor attıgım dosya biri yardım edebilir mi?
o zaman bilgisayarına ovi suiteyi indir nokianın sitesinde bulabilirsin
sonra bu çıkarttığın rarlardan fruitninja_signed_retail_kryak.sis isminde bir dosya çıkmalı telefonu usb ile bağlayıp bu dosyaya çift tıkla ve bekle sonra telefon ekranında kurulum ekranını göreceksin.