Half-Life 2 v23

Sponsorlu Bağlantılar

HolyAngelic

HolyAngelic

Üye

Burada adamın biri yazmış ama denemedim ben de. Çalışıyor demiş ama ne kadar doğru bilemem alttaki yorumda yazıyor.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
teşekkürler :)

vodk@

Üye

Burada adamın biri yazmış ama denemedim ben de. Çalışıyor demiş ama ne kadar doğru bilemem alttaki yorumda yazıyor.

link açılmıyor sanırım

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
Half Life ve Portalı Mount and blade warband ile kıyaslama. Biri Türk oyunu diğerleri Valvenin. :)
Chainfire ile denemek için Chainfire 3D Pro yükleyim dedim. Ancak Note3 dondu ve siyah ekranda kaldı.Telefon açılmadı.mecburen formatladım. yine denedim yine dondu yine formatladım :) Chainfire yalan benim için :)
chainfire 3d 4+ surumlerinde calizmaz siyah ekranda kalir 4+ surumleti icin gltools var chainfire ile ayni isi gorurmu bilmem telefonu formatla kurtaramassin romu yeniden yuklemen lazim

omeremre42

Üye
Alternatif

cagatau

Üye
kaldırmaz diyenlere gülüyorum ne cahil adamlarsınız yaw siz :D uyumlu degıl dıyor mıllet kormusunuz madem kaldırmıyor ios un oyununu yuklesenıze bı yuklenıyormu yuklenmıyor ozaman kaldırmıyor haha ne adamlarsınız ya :D koskocaman tegra yazısı var orda :D

• Beğen
Tepkiler: deniz2699 ve smh60
hospiti

hospiti

Üye
bakacağız

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
samsung ace 2 çalışırmı

H0lligan

Üye
Hort :ehe
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hala denemek isteyen varsa buyursun denesin video gecen haftanin sabah bende dneyecegim malum oyun 4bucuk gb anca sabaha iner :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt