Haber Half Life 15 Yaşında Ve Premium Black Mesa

Sponsorlu Bağlantılar

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
Half Life 15 Yaşında Ve Premium Black Mesa

Half Life 15 yaşında, Premium Black Mesa versiyonu yayınlanacak

Half Life Black Mesa’nın yeni versiyonu yakında satışa sunuluyor
Steam adında ki dijital oyun satış platformu ile son dönemde oldukça başarılı olan oyun devi Valve, efsanevi Half Life oyununun da yaratıcısı. Bundan tam 15 sene önce oyun severler için sunulan Half Life, yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüştü.

Sadece Half Life değil, bu oyun için geliştirilen modlardan Counter Strike da oyun dünyasında yine efsane olarak yerini almıştı.
Valve Half Life ve arkasından Half Life 2 oyunu ile gelirken, uzun süreden sonra da Half Life 3′ü sunmaya hazırlanıyor. Yeni oyun hakkında fazla bir bilgi bulunmazken, özellikle fanları oldukça memnun edecek bir yapımla Valve karşımıza çıkacak gibi görünüyor.
Geçtiğimiz sene hatırlanacağı üzere Half Life’ın Black Mesa versiyonu yayınlanmıştı. Bu yapımın arkasında yer alan geliştirici takım Half Life’ın 15. yılını kutlama amacı ile PremiumBlack Mesa versiyonu sunmaya hazırlanıyorlar.
Ancak şunu da belirtelim ki bu sefer ücretsiz olarak sunulmayacak. Gelen bilgilere göre çok yüksek fiyat etiketi ile satışa sunulmayacak.

• Beğen
Tepkiler: ceza87

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
HL3 çıkaydı iyiydi :)

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
Keşkeeeee. Valve nin niyeti de yoksa sanki Half Life 3 ya da episode 3 için :( :( :(

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Keşkeeeee. Valve nin niyeti de yoksa sanki Half Life 3 ya da episode 3 için :( :( :(
ya çok gizli kapaklı yürütüyorlar bu projeyi, ya da harbiden de kenara attılar öyle tozlu raflarda bekliyor. gelmek zorunda ep3 ya da hl3, o hikaye öyle yarıda kalmamalı!!!

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
Aynen isyan çıkartırım yoksa o ne öyle yarıda bırakıp bitirmemek!!:sinir:sinir:sinir

-India-

-India-

Üye
half life ı sevmeme rağmen 3.oyunun çıkmasını istemem, oyun bu şekilde daha değerli benim için. çıkarıcaklarsa yeni bir oyun yeni bir hikayeyle birlikte çıkarmalılar

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
kardeş seni bilmem ama hikayeyle ilgili bir oyun çıkarmaları lazım hikayesi bitmeden yeni bir hikayeyle başlayan bir oyun çıkaramazlar bu hem half life fanlarının tepkisineyol açar hem de çok saçma olur

-India-

-India-

Üye
çoğu kişi devam etmesini istiyor ama öyle bir yerde durdu ki hikaye bu oyunun sonuydu deseler ben şikayet etmem. bakalım yeni nesil muhabbeti filan dönüyor belki 2014-2015 gibi yeni bir half life çıkabilir

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
çoğu kişi devam etmesini istiyor ama öyle bir yerde durdu ki hikaye bu oyunun sonuydu deseler ben şikayet etmem. bakalım yeni nesil muhabbeti filan dönüyor belki 2014-2015 gibi yeni bir half life çıkabilir
episode 2 yi bitirdiniz değil mi?? half life 2 değil, half life 2'den sonra çıkan ve 3 bölümden oluşacak denilip 2. bölümde yarıda kesilen hikaye?? (episode 1 ve 2)

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
ben Half life ın tüm serilerini bitirdim neyi kastettiğini anladım ama bende bundan bahsediyordum episode 2 den sonra sanki devam gelmeyecek gibi gözüküyor adamlar açıklamalarda yaptılar ama açıklamaları yeni bir oyunun geldiğine işaret etmiyordu inşallah ileride devamını çıkarırlar

• Beğen
Tepkiler: -India-
-India-

-India-

Üye
episode 2 yi bitirdiniz değil mi?? half life 2 değil, half life 2'den sonra çıkan ve 3 bölümden oluşacak denilip 2. bölümde yarıda kesilen hikaye?? (episode 1 ve 2)

oynadım dostum hani babası ölüyor kızın, kahverengi saçlı kadını (doktordu galiba) almak için bi tane gemiye gideceklerdi helikopterle tam o sırada yaratıklar gelip bizimkinin babasını öldürdüler ....

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
oynadım dostum hani babası ölüyor kızın, kahverengi saçlı kadını (doktordu galiba) almak için bi tane gemiye gideceklerdi helikopterle tam o sırada yaratıklar gelip bizimkinin babasını öldürdüler ....
işte hikaye orda bitmemeliiiiiiiii!!!!!! :D

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
Babası da pis ölmüştü ama yaratıklar kafasını... neyse inşallah devamı gelir seri burda bitmemeli!!!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

ahhhh ahhhhhhh............

-India-

-India-

Üye
özledik harbiden yav .. oyunda en sevdiğim karakter dr.kleiner dı :D

• Beğen
Tepkiler: 007emin
007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
oyunda keşke gordon un seside olsaydı bence daha hoş olurdu adam iki kelime konuşmuyor ama herkes onu anlıyor ilginç

ahhhh ahhhhhhh............
yaw oyun o yerini çok acıklı yapmışlardı beeeee

Murat Alper

Murat Alper

Üye
keşke çıkartsa ya :sinir

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
niye çıkarmıyorlar anlamıyorum ki paralarımı yok sanki!!!

007wolverine

007wolverine

Üye
half life 2 episode 2 yi direk indirebileceğini bir site var mı?

Üst Alt