Black Mesa Source Çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Black Mesa Source Çıktı!
12 gün önce, ilk Half-Life oyunun grafiksel ve mekaniksel olarak makyajlanmış hali olan Black Mesa Source'un resmi sayfasında bir geri sayım sayacı belirmişti. Bu birçok kişiyi heyecanlandırdı, hatta Steam'in yeni Greenlight platformunda, Steam üzerinde yer almaya hak kazanan ilk isimlerden biri oldu. Şu an o sayaç sıfırlanmış durumda ve oyun artık oynanmaya hazır.


Oyunun teknik kısmından tekrar bahsetmek gerekirse, ücretsiz olarak sunulan Source SDK Base 2007'ye ihtiyaç duyuyor. Black Mesa Source bize 8-10 saat arası oynayış, 2000'den fazla model, 5000'den fazla özel kaplama (Half-Life 2'den fazla), 2000'den fazla koreografilenmiş sahne ve 6 farklı dilde, 6500 satır seslendirme vaat ediyor.


Oyunun çıkmasıyla resmi site bazı sıkıntılar yaşıyor. Ancak kısa sürede düzeleceğini tahmin ediyoruz.. Oyunun resmi sayfasında , Greenlight sayfasına da ulaşabilirsiniz.

[video=youtube;4_SmxkW33ZM]http://www.youtube.com/watch?v=4_SmxkW33ZM&feature=player_embedded[/video]
 


Barış Grc

Barış Grc

Üye
Hayırlısı olsun darısı Half life 3 e :D
 
  • Beğen
Tepkiler: India
LUCENZO_

LUCENZO_

Üye
İndirip oynadım mod demek haksızlık olur diye düşünüyorum. Half-Life gibi bir oyunu böyle müthiş grafiklerle oynamak paha biçilemez. Özellikle modellemeler Source grafik motorunun hakkını fazlasıyla veriyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: India
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ya ben nerden indirebilirim :D
 
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Gerçekten güzel olmuş indiriyorum şu an.. 3.1GB boyutunda oyun setup'ı. Ve server trafiği çok yüksek anlaşılan iyi hazırlanmışlar..
 
ugur1000

ugur1000

Üye
videodaki senaryo hl1 e benzemiyormu ??? ama bu bilim kurgu oyununuda denicem :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al


Üst Alt