Halef Selef Kapışması

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Halef Selef Kapışması
MP Antalya-Beşiktaş maçı selef Samet Aybaba ile halef Slaven Bilic'in kapışmasına da sahne olacak.

Ligin sonundaki Aybaba'lı Antalya ilk galibiyet, Kartal ise derbi yarasını sarma derdinde.

GEÇEN sezon siyah beyazlıları çalıştıran MP Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, sezon başında halefi olarak Kartal'ın başına getirilen halefi Slaven Bilic ile ilk kez karşı karşıya gelecek. Oynadığı coşkulu hücum futboluyla herkesin beğenisini kazansa da Aybaba'nın Beşiktaş'ı yediği 49 golle kötü bir rekora imza atmıştı. Yine de belli bir süre şampiyonluk potasında kalan takım ligi 3. bitirmişti. Sezon başında yönetim Aybaba'yı gönderdi.

'MENEMENCİ'LERDEN 'SOSYALİSTLİĞE' GEÇİŞ!

BILIC ise Aybaba'dan miras kalan savunma zaafiyetini giderme çalışmalarıyla başladı. Bilic'in 'sosyalist' bir takıma dönüştürmek istediği Beşiktaş, 4'te 4'le lige beklentileri aşan bir giriş. Ancak geçen hafta Galatasaray derbisinin uzatmalarında 2-1 yenikken mücadele saha olayları nedeniyle tatil edilmişti. Bilic ve ekibi yeni bir başlangıç yapmak isterken, aldığı 3 beraberlik sonucu 3 puanla ligin dibinde yer alan Antalya ise ilk galibiyetini hocasının eski takımı karşısında arıyor.

Antalya'da bu akşam siyah beyazlı ekibin eski hocası Samet Aybaba ile yeni çalıştırıcısı Slaven Bilic'in mücadelesinin sonucu merakla bekleniyor. Ancak, cezalı olan Bilic maçı tribünden izleyecek.

Haber Kaynağı: Hürriyet
 

Benzer Konular



Üst Alt