Beşiktaş, Şenol Güneş ile ligin zirvesinde

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Beşiktaş, Şenol Güneş ile ligin zirvesinde
Teknik direktör Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımı Spor Toto Süper Lig’de üst üste ikinci kez şampiyon yaptı. Beşiktaş, tecrübeli teknik adam yönetiminde son iki sezonda en çok galibiyet alan takım oldu. Son iki sezonda ligin en golcü takımı unvanını elde eden siyah-beyazlılar, en çok puan toplayan ekip özelliğini de aldı.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş , teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde son iki sezonda lige damgasını vurdu.

Güneş yönetiminde üst üste ikinci kez şampiyon olan siyah-beyazlı takım, birçok alanda da tüm rakiplerinin önünde yer almayı başardı. Beşiktaş, özellikle şampiyonluk mücadelesi verdiği Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray’a karşı iki sezonda büyük üstünlük sağladı.

Beşiktaş, Şenol Güneş döneminde şampiyonluğu rakiplerine kaptırmadı. Geçen sezon Fenerbahçe ile girdiği rekabette başarılı olarak şampiyon olan siyah-beyazlı takım, bu sezon ise Medipol Başakşehir’in önünde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş, üst üste aldığı kupalarla hem 15. şampiyonluğunu elde etti hem de 3. yıldızı taktı.
 

Benzer Konular



Üst Alt