Haldun Üstünel bombaladı!!!'İşine bak Aziz Yıldırım'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
Ben varım Hatta adminlerden Yardım isteyelim spor bölümüne TARAFSIZ saha isminde bir alt bölüm eklensin bu konu Başlıgı altında Milli takım ve bizim Konu işlensin Haklısın Konu dışı İçerik Olarak Bizim düşüncemizi Karşılamaz

evet güzel fikir levent alt başlık iyi olur tarafsız yorum gibisinden değerlendirelim eğer yönetimde kabul ederse olur yani:)
semih sende ılımlısın ya genelde öyle çok arkadaş var asılnda ama sen bilirsin:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Semih te destek veriyor aslında ama elazıglı ya ondan :)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ben mi ılımlıyım?:ehe Aldığım bütün uyarılar spor bölümünden be abicim :kop:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Ben mi ılımlıyım?:ehe Aldığım bütün uyarılar spor bölümünden be abicim :kop:

Aynen benimde 2 uyarım var 5 er puandan 10 puan ediyor birde uyarı direk negativeden biride salihten :)

Halit şimdi bunu ben hiç düşünemedim sormazlarmı Kardeşim (bana) hep rakibe çift ayak dalıyorsun 10 ceza puanı almışşın hemde fair playdan dam vuruyorsun Halka bunu Nasıl açıklarım kardeşim :(

haltie

haltie

Üye
Aynen benimde 2 uyarım var 5 er puandan 10 puan ediyor birde uyarı direk negativeden biride salihten :)

Halit şimdi bunu ben hiç düşünemedim sormazlarmı Kardeşim (bana) hep rakibe çift ayak dalıyorsun 10 ceza puanı almışşın hemde fair playdan dam vuruyorsun Halka bunu Nasıl açıklarım kardeşim :(

benim ceza puanım yok :p uygun zamanda ata'ya iletirim konuyu levent:)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Evet demek ki ceza puanlarımızı sildirecez :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Ben alıştım Puanlarıma Yav :) silmesinler 10 numara alexxxxxxx de souza :)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Bence de :kop:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bencede :)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Sonra da objektif değilsin cart curt falan filan :ehe dinine küfreden... :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Semih Fenerbahçe Sevgisi Ayrı obEKTİF bakmak Ayrı Forumda sende dhil bir Çok arkadaşın devamlı olarak Basında fenerbahçe Aleyhinde Çıkan haberleri Paylaşmanız vede devamlı konu dışana çıkıp fenerbahçeye alenen saldırılması tabikide bir tepki doguruyor ben bunlar olmasın istiyorum

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Bu bölümde bu olmuyor sanki dimi?:)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Şuan Yazdıgımız Konuda Kime atıfta bulunulmuş :)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Atıfta bulunan neden gerek duymuş?:)

haltie

haltie

Üye
başlamışsınız hemen:ehe semih bence bir insan hem fanatik hemde tarafsız olabilir bu konuda sana katılamıycam maalesef:)ama levente'de şurda katılmıycam o dediğini her takımın taraftarı yapılıyor sadece fbye yapılan bir durum değil.dün ali mtopuzun hareketi kırmızı kart değil hakemler fenerbahçeye karşı diyordu ama bugün pfdk 2 maç ceza verdi topuza :) yoksa fenerbahçeye yönelik değil her taraftar yapıyor

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
başlamışsınız hemen:ehe semih bence bir insan hem fanatik hemde tarafsız olabilir bu konuda sana katılamıycam maalesef:)ama levente'de şurda katılmıycam o dediğini her takımın taraftarı yapılıyor sadece fbye yapılan bir durum değil.dün ali mtopuzun hareketi kırmızı kart değil hakemler fenerbahçeye karşı diyordu ama bugün pfdk 2 maç ceza verdi topuza :) yoksa fenerbahçeye yönelik değil her taraftar yapıyor

Yani abicim şimdi R.Carlos Fenerbahçenin uluslararası başarısı yok Türkiye Kupasını bile alamıyorlar demiş gel de katılma yalan mı :kop:

haltie

haltie

Üye
Yani abicim şimdi R.Carlos Fenerbahçenin uluslararası başarısı yok Türkiye Kupasını bile alamıyorlar demiş gel de katılma yalan mı :kop:

tamam doğru demişde sen şimdi bunu burda dediğinde tahrik oluyor mesela:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Gitmem Lazım arkadaşlar uygun bir bölümde yine devam edelim bu konuya Ali Yada semih Kişiler üstünden yorum yapmak gayem değil fenerbaçeyi forumdaki anti paylaşılan haberler üstüne örnek verdim mesala fanatik bir fenerlide devamlı anti gs haberleri paylaşmasın yada diğerleri Ben kendimide ortaya koyuyorum iş atışmaya Döndümü sağduyu felan kalmıyor 10 puanımdan belli olmuyormu Ama herkez bir başkasını örnek gösterip yada kötüden örnek alırsa olmaz gelin biz 3çümüz örnek olalım eminim daha bir çok kişi katılıcaktır Bazen bu içi boş tartışmalar fanatiklikten çıkıp dostluklarıda engelliyor

--------------- Ekleme ---------------

aL İşte şimdi Ben tahrik oldum Ne yapayım Halit karşılık vereyimmi Kardeşim:)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray Fenerbahçe ve Beşiktaş temsilcileri ha?:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt