Haldun Üstünel bombaladı!!!'İşine bak Aziz Yıldırım'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Haldun Üstünel bombaladı!!!'İşine bak Aziz Yıldırım'
Haldun Üstünel Açıklamalarda Bulundu

Başkan Yardımcısı ve Futbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haldun Üstünel yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi:

“Galatasaray aleyhinde açıklama yapan başkanlar kervanına Antalya ve Kayseri'den sonra Fenerbahçe Kulübü Başkanı'nın da katılması ve O'na eşlik eden medyadaki yandaşlarının hezeyanla yüklü yazı ve konuşmaları aslında Galatasaray'ın ne kadar doğru yolda olduğunun göstergesidir.

Galatasaray olarak rakiplerimizin icraatlarına hep saygılı olduk. Açıkçası biz bu duruşu sergilerken, rakiplerimizden de aynı saygıyı bekliyoruz. Transferde kimin yanlış yapıp yapmadığı sezon sonunda belli olacak. Biz şampiyonluk kupasını 18. kez havaya kaldıracağımıza inanıyoruz. Kendisini dünya kulübü olarak görüp, transfer yapmadıklarını söyleyenler ara transferde 4 milyon euro harcadıklarını nasıl açıklayabilirler.

Gerçek bir dünya markası olan Galatasaray'ın ezeli rakibinin başkanı, marka değerini yükseltmek isteyen Kulüpler Birliğini temsil ederken, bizim icraatlarımızla ilgili yorum yapması hiç de şık durmamaktadır. Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'dan bizim transferlerimizle ilgili yorum yapmasını değil, sahada iki sezondur kasti tekmelerle sakatlanan oyuncularımız için çözüm bulmasını bekliyoruz.''

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Duygulandım gerçekten ..!

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Haldün üstünel bire bir muhatabı değil Başkanın Madem sevmiyordunuz aziz Başkanı klüpler birliğinde oy vermezdiniz

haltie

haltie

Üye
bencede aziz yıldırımın haddi değil başka takımların transferleri sonuç ortada bu işler parayla değil büyüklükle oluyor

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Halit Röportajda Aziz yıldırıma soruluyor

galatasaray devre arasında 3 önemli futbolcu transfer etti siz Neden transfer yapmadınız

Bu işler Başkanlar düzeyinde yürür aziz yıldırıma cevap vericek adam adnan polattır içerik hakkında haksızdır Haklıdır ama etik denen bir şey vardır bu arkadaş zaten Kadıköyde mahmut usluyada seni aldırırım demişti Halen aldırıcak bekliyoruz :)

haltie

haltie

Üye
benim dediğim küçümsemelere gerek yok bu tarz gerici konuşmalara başkanlara yakışmaz yoksa azi yıldırım ve haldun üstünel harika yöneticiler ve başarılılar

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Herbir harfine katılıyorum.Helal olsun adamıma..Kendi işiyle ilgilenmeyen adama iş göstermemiz gerekti,bunu da başkan vasıtasıyla yöneticimiz açıkladı ;)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Kardeşlerim Ben olayın içeriğinde bir taraf olmuyorum Kaldıki Zamanında Adnan polat gazetecilerin Fenerbahçe roberto carlosu transfer edicek ne düşünüyorsunuz Sorusuna Fenerbahçe Ancak carlosun formasını alır demişti buna benzer daha başka örneklerde verebilirim Fenerbahçe Asla bu tür yorumlarla Gs camiasına Cevap vermemiştir

haltie

haltie

Üye
Kardeşlerim Ben olayın içeriğinde bir taraf olmuyorum Kaldıki Zamanında Adnan polat gazetecilerin Fenerbahçe roberto carlosu transfer edicek ne düşünüyorsunuz Sorusuna Fenerbahçe Ancak carlosun formasını alır demişti buna benzer daha başka örneklerde verebilirim Fenerbahçe Asla bu tür yorumlarla Gs camiasına Cevap vermemiştir

kardeşim adnan polat ta yanlış konuşmuş.gördü neyi aldığını fenerbahçenin.benim demek istediğim klüp yöneticilerinin tahrik edici konuşmaları taraftarları etkiliyor ve ortamı geriyor onların yapmaması lazım.bi söz var imam osurursa cemaat sıçar.yoksa ben senin görüşüne katılıyorum:sarıl:.yöneicilerin ılımlı olması lazım.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Aynen bunda Hem fikirim Halitçim Sözüm yok

haltie

haltie

Üye
Aynen bunda Hem fikirim Halitçim Sözüm yok

sorun yok ozaman kardeşim :) benim istediğim ılımlı ve saygılı bir spor camiası ama hayal sanırım :) kızdırmak şakalar güzel bende yapıyorum bunu ama iş tahrike ve bel altı vurmaya gidiyor o üzücü

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bende Bunu İstiyorum Ama bütün dünyada böyle river plate boca celtic glasgow barça real fb gs Kapışmalarının Bittiğini biz göremeyiz :)

haltie

haltie

Üye
Bende Bunu İstiyorum Ama bütün dünyada böyle river plate boca celtic glasgow barça real fb gs Kapışmalarının Bittiğini biz göremeyiz :)

rekabet olsunda çirkeflik olmasın :D levent bi konu açalım ılımlı taraftarları toplayalım senle ya belki bütün dünyaya yayılırız:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Açalım da millet Çok fazla Fanatik artık obektiflik denen bir bakış açısı Kalmamış iş taraftarlıktan çıkmış Başarabilirmiyiz Halit

haltie

haltie

Üye
Açalım da millet Çok fazla Fanatik artık obektiflik denen bir bakış açısı Kalmamış iş taraftarlıktan çıkmış Başarabilirmiyiz Halit

valla biz açalım konuyu ılımlı saygı çervevesinde konuşabilen taraftaları çağıralım

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun benim :d:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Tamam Halit Konu dışı Bölümünde Sen aç Fiki babası Sensin bende Yanındayım kardeşim Hatta Ntvsporda Yensende Yenilsende isimli bir program var taraftar programı ismide ordan Çalarsak Yada sen başka bir isim koyarsan konu adına oda olabilir hep birlikte forumda karar alalım karşı takımı rencide edicek konu mesaj hakaret içerikli yorumlardan Kaçınalım felan ben varım...

haltie

haltie

Üye
valla konu dışına açılmazki sende açabilirsin leventcim sen olmasan bu beyin fırtınası gerçekleşmezdi:)

spor bölümünde bunu açaçak alt bölm yok:s
semih sen olmazsan olmaz dostum futbol tartışmalarının aranan ismi:) ortak bi karar alalım ne dersiniz :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Ben varım Hatta adminlerden Yardım isteyelim spor bölümüne TARAFSIZ saha isminde bir alt bölüm eklensin bu konu Başlıgı altında Milli takım ve bizim Konu işlensin Haklısın Konu dışı İçerik Olarak Bizim düşüncemizi Karşılamaz

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ben dayanamam abi dalarım kusura bakmayın :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt