Telefon Tavsiyesi hala note 2 alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Baya yorum var hepsini okumadim ama gunccel cihaz her zaman daha iyidir seni 1 yil daha goturur. O yuzden not2 yerine g2 , nexus 5 ve z1 compact alinabilir. Z1 compactin fiyati biraz daha yuksek ama super bir cihaz ve digerlerinden daha iyi bence tabi buyuk ekran seviyorsan o ayri

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
S4 hakkinda ne dyonuz iymidr gotururmu bni bir iki sene flan ?

byAndroid

byAndroid

Üye
S4 yerine g2 ve nexus 5 daha iyi bir cihaz ya da z1 compact

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S4 hakkinda ne dyonuz iymidr gotururmu bni bir iki sene flan ?
S4 G2 ile aynı güncelleme alır belki belli olmaz daha fazlada alabilir :D S4 ü her yıl 1 kez sıfırlarsan sıkıntısız 2 yıl gider.

general4242

general4242

Üye
s4 un ekranu kucuk ve donanim guc olarak g2 den geri.
Sana g2 veya g pro al diommm

uamihrac

Üye
mukemmler bir telefon al 4.4 e geçti süper oldu. şarjıda çok iyi hala en az 2 3 sene gideri var

general4242

general4242

Üye
sakın note 2 alma hd ekran 8mp kamewra eskıde kaldı g2 veya g pro al 13 mp kamera 2 gb ram full hd ekran note 2 ye donanım kamera güç kalite olarak bin basar g2 veya g pro sakın note 2 alma

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
S4 aldim millet su anlik sıkınti yok :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Note 2 alaydın iyiydi :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
sakın note 2 alma hd ekran 8mp kamewra eskıde kaldı g2 veya g pro al 13 mp kamera 2 gb ram fu ll hd ekran note 2 ye donanım kamera güç kalite olarak bin basar g2 veya g pro sakın note 2 alma
Sen hangi akla hizmet böyle diyorsun? Bir kere full hd ekran çok şarj yer arkadaşın kriterleri arasında uzun pil ömrü var.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
general4242

general4242

Üye
Sen hangi akla hizmet böyle diyorsun? Bir kere fu ll hd ekran çok şarj yer arkadaşın kriterleri arasında uzun pil ömrü var.
offff note 2 cop hem g pro da 3140 mah batarya var 1.5 gun gider note 2 1 gun gitmezs4 almissin keske g2 alaydin s4 e bin basardu

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaş fena fanatik, kasmayın bile bence.Biz yolumuza devam edelim.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol, Ali Kurtaran, AHKE ve 2 diğerleri
general4242

general4242

Üye
kim ben mi?

Üst Alt