serdar_gs
Üye
4.1.2 nin nesi kötüydüocak ayında telefon alacağım tabi aklımda g2de var fakat içime sinmedi kasa kalitesi düşük olduğu içindi sanırım bi şekilde soğudum telefondan sinmedi bir de asıl önemlisi 16lık alabiliyordum note2 alayım da hafıza sorunu da ortadan kalksın internette de zevkli olur dedim ve aldım 4.1.2 kötüydü ama 4.4.2 ile hala uzun süre gideri olacak bir telefon haline geldi
ikonlar acayip sıkmıştı galeri ve rehber kasıyordu4.1.2 nin nesi kötüydü
Benim en iyi batarya süresi aldığım 4.1.2 idi sanırım gece uyu sabah kalk sadece %1 gidiyordu ama 4.4.2 daha şık ve daha performanslı olmuşikonlar acayip sıkmıştı galeri ve rehber kasıyordu
aynen %1 gidiyorduBenim en iyi batarya süresi aldığım 4.1.2 idi sanırım gece uyu sabah kalk sadece %1 gidiyordu ama 4.4.2 daha şık ve daha performanslı olmuş
Note 3 te artmıyor mu? Ben gece %89 da bıraktım sabah %92 olmuştuBenim en iyi batarya süresi aldığım 4.1.2 idi sanırım gece uyu sabah kalk sadece %1 gidiyordu ama 4.4.2 daha şık ve daha performanslı olmuş
vat?Note 3 te artmıyor mu? Ben gece %89 da bıraktım sabah %92 olmuştu
Yalan değil.
Hiç arttığını görmedimNote 3 te artmıyor mu? Ben gece %89 da bıraktım sabah %92 olmuştu
O zmn bende kalibrasyon sorunumu var benim iPad 2 dede oluyor.Dinlenme ile falan alakası yok saçmalamayın.Kalibrasyon sorunu o.
%10 şarj gittiGerçekte artmıyor o şarj belliki kalibrasyon bozulmuş. *#0228# yi tuşla quick restart de ve gerçek batarya değerini gör..
senin yine iyiymiş bende %49 dan %3 e inmişti.%10 şarj gitti
iOS Cihazlarında kalibrasyon sorunu meşhur zaten.%50 den %10 lara inen iPhone görmüştüm.Yada tam tersi.O zmn bende kalibrasyon sorunumu var benim iPad 2 dede oluyor.
senin yine iyiymiş bende %49 dan %3 e inmişti.
iOS Cihazlarında kalibrasyon sorunu meşhur zaten.%50 den %10 lara inen iPhone görmüştüm.Yada tam tersi.
Markette Battery calibration uygulamasını yükle kalibre et58 den 47 ye dustu Peki aosp tabanli romlari kullanirken bunu nerden anliycaz ? Yoksa onlarin gostergeleri hep dogru mu
Note 2 kullanıcı klübü bu tarz sorular için uygun.Note 2 için 4.4.2 hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Hız, şarj vs. gibi. 4.1.1 yüklü suan.
Sen ne ara note 2 aldin laNote 2 için 4.4.2 hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Hız, şarj vs. gibi. 4.1.1 yüklü suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?