PriZm
Üye
Hocam şu ayarları note 3 cihazımda ben bulamadım tam olarak nerede bu ayarlar??Ips'nin daha doğal renk verdiğini düşünenler şu konudaki mesajıma baksın.Bu konuda bir sayfa daha uzamasın diye alıntı yapmıyorum.
Telefon Tavsiyesi - Note 2 Den Lg G2 Ye Gectım..sonucmu..okuyun Lutfen. | Sayfa 4 - MaxiCep
Erişilebilirlik seçeneklerinde.Hocam şu ayarları note 3 cihazımda ben bulamadım tam olarak nerede bu ayarlar??
Hepsiburada'daki G2 paralel ithalat kardeşim. Ve de ekleme yapıyorum: Fiyatının düşük olması daha iyi değil mi? Fiyat/performans canavarı işte.
Foruma ilk katıldığım zamanlar samsung için aynısını diyordumKardeşim herkes yanlış anladı beni sanırım. Note 2'yi kötülemiyorum. Alınabilir ve gayet güzel cihaz fakat ''o fiyatlarda daha iyi telefon varken Note 2 alınmaz'' demek istiyorum. Bu forumda LG düşmanı çok anlaşılan. Adamlar bir telefon yaptı ve tam yaptı ama hala ''Note 2 daha iyi'' diyen varsa bilgilerini tazelesin lütfen.
Hala diyosunForuma ilk katıldığım zamanlar samsung için aynısını diyordum
Note 2 kesinlikle G2'den daha iyi değil, bunu bil de.
biliyorum ama lg yi seven biri dilim ondan yaniNote 2 kesinlikle G2'den daha iyi değil, bunu bil de.
Adam 1 dk önce mesaj atmış cezalı diyor ????
yanii android 4.4.2 yi almış rahat bi 2 sene kullanırım o cihazı performasnta da bi sıkıntı yaşamam heralde
Niye almasın Z'den sonra Z1,Z1c,Z2 çıktı ama hala alıyor Zgüncelleme olayına bakarsak note 2 yine iyi almış o kdar güncellemeyi yani her yeni telefon çıkışında bir önceki cihazz hep arka planda kalıyooo önüne geçilemez bi durum bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?