hala karar veremedimmm :D ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umurcan45

Üye
    Konu Sahibi
hala karar veremedimmm :D ???
arkadaşlar 500-550 olark dusundgm sınrı 600 ' e çıkarttım. Samsung S7230E Wave 723
özellikle bu modeli düşünüyorum ama bi de Samsung Galaxy Ace S5830 ve Samsung Galaxy Gio S5660 var aklımda ne diyosunz , ayrıca bu 3 unden farklı bir öneriniz de var mı ?

hoss

hoss

Üye
Eger oyun program senin için önemliyse kesinlille gio alman da fayda

umurcan45

Üye
    Konu Sahibi
ace daha iyi değil mi ? onuın fiyatını tam bilmyrm ama

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ace alman senin için daha iyi olur diye düşünüyorum. :) tabi bu benim düşüncem. Kardeşim için de o telefonu düşünüyorum.:naughty:

OğuzcanAbi

Üye
ace veya gio al baska modellere.degil bu ikisi uzerinde dusun

technoblue

technoblue

Üye
hep samsung'dan gitmişsiniz ama bana göre samsung eski sağlamlığını uzun zaman önce kaybetti. ben bu aralar lg nin yeni çıkarttığı smartphoneları takip ediyorum. optimus one tavsiye ederim sana da bi arkadaşım kullanıyor ve çok memnun. 512 mb ram ve 600 mhz işlemci var cihazda. android 2.2 işletim sistemi de işin içine girince mükemmel hızlı bi smartphone çıkartmışlar ortaya. şarj ömrü, ekran kalitesi gayet iyi. tasarımı oldukça başarılı. bana göre tek eksisi kamerasının 3mp olması ama diğer artıları bunu göz ardı ettiriyo ve 3mp olmasına rağmen gayetde iyi çekiyor. fiyatı da yanılmıyorsam 600 tl civarında. bence bi göz atmanda fayda var.

fireman87

fireman87

Üye
Samsun'g, alışamadık birbirimize bi türlü, samsung almam ve önermem.. E250'den çok büyük etki bıraktı bana.. :vur

61semih

61semih

Üye
Samsun'g, alışamadık birbirimize bi türlü, samsung almam ve önermem.. E250'den çok büyük etki bıraktı bana.. :vur

haklısınız fakat samsung android ile resman farklı bır marka halıne gırdı artık eskısı gıbı değil.arkadaşa onerım butcesının yettıgı en ıyı telefon gio dur,ace burun farkıyla once 0,3 ınc ekranı ve 5mp lık kamera + bluetoth 3 ıle one cıkıyor fakat acenın fıyatı 750 tl gio ise 550 tl(teknosanın ınhternet sıtesınden alınınca 50 tl de hedıye cekı hedıye ) bence burada gio daha mantıklı 200tl edecek bır fark yok bana gore.bende yakında uzun arastırmalar sonucunda kararlastırdıgım gıo yu alacagım.dıger alternatıfım motorola defy idi fakat hala ulkemızde olmaması ve avrupada 350 avro fıyatından satılınca turkıyedekı fıyatının 750 800 arası olacagını tahmın ettıgımden kesın kararım gio,sanada tavsıyıye ederım.550tl ye 800 mhz ıslemcı 3.2 ınc ekran şık tasarım ve androıd 2.2 (2.3 guncellemesıde gelebılr) baska bır telefon varsa arkadaşlar benıde bılgılendırırse mutlu olurum fakat yok :bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt