>Pessimistic.
Üye
Katılıyorum kardesim..Yahu benim anlamadığım bu çocukça çekişmelerin amacı nedir? N8 üstün olsa ne olur olmasa ne olur yahut iphone üstün olsa ne yazar olmasa ne yazar? Benim telefonum senin telefonunu döver(benim babam senin babanı dövere atıf) gibi birşey olmuş resmen. Boş tartışmalar bunlar boş...
yine dayanamadım işte bende sana katılıyorum..iphone almadan önce telefon manyağı gibi birşeydim,her ay bir telefon alırdım hiç biri beni tatmin etmiyordu ta ki iphone ile tanışana kadar, en uzun kullandığım ve hiçte değiştirmeyi düşünmediğim bir telefon..kim ne derse desin, hangi telefonla karşılaştırırsa karşılaştırsınlar umrumda değil.isteyen sevdiği telefonu kullanır..hem elimize ne geçiyor nokia da iphone da yabancıların kazanan onlar oluyor sonuçta..bizde burda birbirimizi yiyoruz..
Katılıyorum kardesim..
iPhone kullanmadan boyle yorumlar yapmayın arkadaslar yok n8 miş yok neymiş. İkisinide kullandım. N8 i 1050 TL ye iPhoneyı ıse hedıye olarak aldım .
N8 ilk hosuma gidiyordu. ta ki iphone gelene kadar. attım bi köşeye şimdi duruyor oylece. kullanmayı da dusunmuyorum. çok dandık gelıyor artık bana .. profesyonel olarak iphone kullanıyorum .
simdi diyecekler kullanmayı bılmıyorsun..emın olun sızden daha ıyı bılıyorum. en az 50 tlefon kullandım hepsı en ust sevıyedekı telefonlar..
n8 in hiç + sı yok mu ? tabiki var. 12 mp kamerası ve usb ozellıgı cok guzel. ama hangımız 12 mp kameraya ıhtıyac duyuyor ? hangımız 5mp kamerayla yetınemıyor ? sahsen ben 12 ile 5 arasında bir fark gormedım gunluk hayatta.. ( gunluk hayatta dıyorum elestırılerınızı ona gore yapın )
kısacası lafı fazla uzatmaya gerek yok .
bu tartısmalar son bulsun artık..
yine dayanamadım işte bende sana katılıyorum..iphone almadan önce telefon manyağı gibi birşeydim,her ay bir telefon alırdım hiç biri beni tatmin etmiyordu ta ki iphone ile tanışana kadar, en uzun kullandığım ve hiçte değiştirmeyi düşünmediğim bir telefon..kim ne derse desin, hangi telefonla karşılaştırırsa karşılaştırsınlar umrumda değil.isteyen sevdiği telefonu kullanır..hem elimize ne geçiyor nokia da iphone da yabancıların kazanan onlar oluyor sonuçta..bizde burda birbirimizi yiyoruz..
Herkes diğer firmaların üst modelleriyle karsılastırıyor..Nokia nın en üst modeli ise n8.Abilerim tamam güzel ama benim demek istediğim niye kimse N8'i kendi fiyatındaki telefonlarla karşılaştırmaya cesaret edemiyor.
kesınlıkle haklısın abicim..
Herkes diğer firmaların üst modelleriyle karsılastırıyor..Nokia nın en üst modeli ise n8.
nokianin en üst modeli N8 değil N900 ve 3-4 ay sonra gelecek olan N9
Nokia nın amiral gemisi olarak tabir edilen cihaz n8 dir.
Herkes diğer firmaların üst modelleriyle karsılastırıyor..Nokia nın en üst modeli ise n8.
Merak etme 3-4 ay sonra da İphone 5 çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?