hala çizgi film izleyenler??

Konu Sahibi
hala çizgi film izleyenler??
Benim gibi aldığı tepkilere rağmen hala bıkmadan çizgi film izleyen varmı? Yalnız olmadığımı bilmek istiyorum favorim gumball, regular show, adventure time üçlemesi (umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır) bu arada yaşımda 16 :S

Herkes favori çizgi filmlerinide yazsın

Son düzenleme:
Tepkiler: kartal835 ve fuko08
Evet o 3'ünü severek izliyorum

Tepkiler: Sin007 ve Fx.sasser
çizgi film izlemenin yaşı olmaz içindeki çocuk ruhunu öldürmeyecen ben kardeşimle oturup izliyorum çoğu zaman

Tepkiler: polam234, Sin007, -Empat- ve 1 kişi daha
    Konu Sahibi
Yalnız olmadığımı görmek güzel ve ne yazıkki çoğu insan öyle düşünmüyo içeriğe bakmaksızın dışardan gördüğü kadarıyla eleştiriyolar :/

Tepkiler: fuko08 ve -Empat-
Ben10 Tom V jury skobi du Casper bay bax buny yani warner film

Onlarla büyüdük 90lar ve 2000lerde ne gülerdik o by bux buny benim için yeri çok farklı . Hele gerçek insanlarla süper çizgi kahramanlar oynayınca bir başka zevkli oldu

Tepkiler: Fx.sasser
    Konu Sahibi
Onlarla büyüdük 90lar ve 2000lerde ne gülerdik o by bux buny benim için yeri çok farklı . Hele gerçek insanlarla süper çizgi kahramanlar oynayınca bir başka zevkli oldu
ben neyazıkki o kadar eskilerden değilim ama o çizgi filmleride biliyorum bi ara cn yayınlıyodu warner dan

Biz 80 lerde doğduk 90 larda süper baba dizisi ve tavşan ile kedi fare çizgileri ile büyüdük ama çok huzurlu yıllar idi . Tabi Doğu da iç savaşı hesaplamasak.

Konu Sahibi
Biz 80 lerde doğduk 90 larda süper baba dizisi ve tavşan ile kedi fare çizgileri ile büyüdük ama çok huzurlu yıllar idi . Tabi Doğu da iç savaşı hesaplamasak.
ne yazıkki o yılları göremedim o yıllarda olmayı isterdim doğrusu 80ler-90lar yetişen en iyi nesil olsa gerek

Tepkiler: Sin007
Evet o yıllar saygı sevgi hat safada idi. Bayramlar o biçim zevkli idi ve inanin 15 yaşına kadar şeker topladım . Ama şimdi hayat tuhaf geliyor .

Sin007

Üye
Ne garip eskilerimizi cok çabuk unutuyoruz insan ogluyuz biz.

Ben hala izliyorum. oscar çöllerde.

Tepkiler: Sin007 ve Fx.sasser

Sin007

Üye
oscar izlenilmez mi ya

Johnny Bravo'cu ları görelim

Tepkiler: fuko08