pili nereye düşük gayet yeterli bir pil ömrü var.kamera'sıda herkez düşük diyoda bir bana'mı kamerası düşük gelmiyor gayet iyi bir kamerası var. görüntü sabitleme özelliği'de var. gayet iyi çekimler yapıyor.nexus stabil ama kamera önemli pilde nexusun pili biraz düşük
nexus stabil ama kamera önemli pilde nexusun pili biraz düşük

2300 mAh gayet yeterli bir pil ömrü nereye düşük ya , nexus 4'te 2100 mAh bana gayet yeterli geliyor. öle ağır oyunları oynarsan tabi hemen biter ama 2 saat gene dayanıyor modern combat 4 gibi oyunlarda. bende öle 1,5 günü çıkarıyor oyun oynamadığım zamanlarda. küçük oyunları oynayınca'da 1 gün filan dayanıyor. (oynama sürene bağlı2300 mAh dı galiba düşük gelebilir bana
)yetiyor yav nexus 4 kullanıyorum 2100 mAh gayet yeterli bir telefon en güzel tarafı kasmaması pil ve kamera sorun diyolar ama gayette yeterli , nexus 5'i karalamak için pil ve kamera'yı kullanıyolar ama kullananlar bu sorunlardan şikayetçi değilşimdi ben bi nevi giriş seviye telefon aldım piller 2000 2100 mAh dı onlarda rahat çıkartıyordum neden fazla işlevseliği yok rahat oyun oynanmıyor kasmalar donmalar felan ömrümü yediler ama böyle üst seviye bir telefonda oyun oynanır müzik dinlenir resim çekilir mesajlaşılır gibi şeyler yapılır yetmeyebilir o yüzden

yetiyor yav nexus 4 kullanıyorum 2100 mAh gayet yeterli bir telefon en güzel tarafı kasmaması pil ve kamera sorun diyolar ama gayette yeterli , nexus 5'i karalamak için pil ve kamera'yı kullanıyolar ama kullananlar bu sorunlardan şikayetçi değil![]()
xperia z kesinlikle alma , z1 olsaydı hadi neysede ama z'y, kesinlikle önermem en uygun seçim nexus 5 olacaktır.hmm bilmiyorum ki şimd xperia zyi önermez misiniz? telefon kendini belli eder mi çevremde herkes iphone samsung galaxy kullanıyor ben onlardan ayrılmak istiyorum biraz

lumia 925 almanı tavsiye etmem , htc one ile nexus 5 arasında tercih yap.şimdi htc one nexus 5 ve nokia lumia 925 arasında kaldım
yalnız nexus 5 güncelleme alırken htc one güncelleme almıyacak bunu göze alarak tercihini yap şuanda htc alırsan seni memnun edecek ama ilerde eski denilecek çünkü güncelleme almıyacak. büyük ihtimalle 4.4 htc one için son güncelleme ama nexus 5 daha çok güncelleme alıcakbüyük ihtimal htc one alacağım ama belli olmaz telefoncuda kararımı değiştirebilirim![]()