Öneri hala alınırlır mı

Sponsorlu Bağlantılar

hangisi

• sony xperia z

Kullanılan: 0 0.0%
  • sony xperia z1 compact

Kullanılan: 3 23.1%
  • hTC one m7

Kullanılan: 5 38.5%
  • diğer

Kullanılan: 5 38.5%

• Kullanılan toplam oy
    13
22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
hala alınırlır mı
sa arkadaşlar aklımda z1 compact xperia z ve hTC one var bunlar alınır mı bütçe 1200 civarı gibi olur. benim için önemli olan müzik kamera tasarım. başka önerilerde de söyleyebilirsiniz

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Nexus 5 :kıskıs:

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Müzik,kamera ve tasarım ise sıfır Lumia 925 ,ikinci el 1020 olabilir :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
O saydığın cihazların hepsi günceller istediğini alabilirsin sana tavsiyem Z1 Compactla htc one arasında tercih yap

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Nexus5

22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia 925 :blink::bilmm:sos

NEXUS

NEXUS

Üye
Tabikide Nexus 5 :oke:

22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
nexus stabil ama kamera önemli pilde nexusun pili biraz düşük

NEXUS

NEXUS

Üye
nexus stabil ama kamera önemli pilde nexusun pili biraz düşük
pili nereye düşük gayet yeterli bir pil ömrü var.kamera'sıda herkez düşük diyoda bir bana'mı kamerası düşük gelmiyor gayet iyi bir kamerası var. görüntü sabitleme özelliği'de var. gayet iyi çekimler yapıyor.

22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
2300 mAh dı galiba düşük gelebilir bana

NEXUS

NEXUS

Üye
2300 mAh dı galiba düşük gelebilir bana
2300 mAh gayet yeterli bir pil ömrü nereye düşük ya , nexus 4'te 2100 mAh bana gayet yeterli geliyor. öle ağır oyunları oynarsan tabi hemen biter ama 2 saat gene dayanıyor modern combat 4 gibi oyunlarda. bende öle 1,5 günü çıkarıyor oyun oynamadığım zamanlarda. küçük oyunları oynayınca'da 1 gün filan dayanıyor. (oynama sürene bağlı :oke:)

22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ben bi nevi giriş seviye telefon aldım piller 2000 2100 mAh dı onlarda rahat çıkartıyordum neden fazla işlevseliği yok rahat oyun oynanmıyor kasmalar donmalar felan ömrümü yediler ama böyle üst seviye bir telefonda oyun oynanır müzik dinlenir resim çekilir mesajlaşılır gibi şeyler yapılır yetmeyebilir o yüzden

NEXUS

NEXUS

Üye
şimdi ben bi nevi giriş seviye telefon aldım piller 2000 2100 mAh dı onlarda rahat çıkartıyordum neden fazla işlevseliği yok rahat oyun oynanmıyor kasmalar donmalar felan ömrümü yediler ama böyle üst seviye bir telefonda oyun oynanır müzik dinlenir resim çekilir mesajlaşılır gibi şeyler yapılır yetmeyebilir o yüzden
yetiyor yav nexus 4 kullanıyorum 2100 mAh gayet yeterli bir telefon en güzel tarafı kasmaması pil ve kamera sorun diyolar ama gayette yeterli , nexus 5'i karalamak için pil ve kamera'yı kullanıyolar ama kullananlar bu sorunlardan şikayetçi değil :oke:

22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
yetiyor yav nexus 4 kullanıyorum 2100 mAh gayet yeterli bir telefon en güzel tarafı kasmaması pil ve kamera sorun diyolar ama gayette yeterli , nexus 5'i karalamak için pil ve kamera'yı kullanıyolar ama kullananlar bu sorunlardan şikayetçi değil :oke:

hmm bilmiyorum ki şimd xperia zyi önermez misiniz? telefon kendini belli eder mi çevremde herkes iphone samsung galaxy kullanıyor ben onlardan ayrılmak istiyorum biraz

NEXUS

NEXUS

Üye
hmm bilmiyorum ki şimd xperia zyi önermez misiniz? telefon kendini belli eder mi çevremde herkes iphone samsung galaxy kullanıyor ben onlardan ayrılmak istiyorum biraz
xperia z kesinlikle alma , z1 olsaydı hadi neysede ama z'y, kesinlikle önermem en uygun seçim nexus 5 olacaktır. :oke:

22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
şimdi htc one nexus 5 ve nokia lumia 925 arasında kaldım

NEXUS

NEXUS

Üye
şimdi htc one nexus 5 ve nokia lumia 925 arasında kaldım
lumia 925 almanı tavsiye etmem , htc one ile nexus 5 arasında tercih yap.
htc one hızlı bir cihazdır ancak nexus 5 kadar değil.
arayüz konusunda senin tercihine bağlı ama bana nexus 5'in arayüzü daha hoş duruyor cihazı inceledim.
tasarım olarak htc one
ses olarak ikiside sorun değil ama htc one'nin daha kuvvetli olduğunu bildirmek isterim.
htc one'yi kullanmaya başladığında ilk biraz karışık gelebilir çünkü kullanımı diğer cihazlara göre biraz karışıktır. fakat alışınca sorun olmaz.
kamera olarak bilemem htc one'nin kamerası hakkında bilgim yok.
oyun performans'ı olarak nexus 5
Kısaca iki cihazda seni pişman etmez ama bana sorarsan nexus 5

• Beğen
Tepkiler: 22_reed
22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimal htc one alacağım ama belli olmaz telefoncuda kararımı değiştirebilirim :allalla::cool

NEXUS

NEXUS

Üye
büyük ihtimal htc one alacağım ama belli olmaz telefoncuda kararımı değiştirebilirim :allalla::cool
yalnız nexus 5 güncelleme alırken htc one güncelleme almıyacak bunu göze alarak tercihini yap şuanda htc alırsan seni memnun edecek ama ilerde eski denilecek çünkü güncelleme almıyacak. büyük ihtimalle 4.4 htc one için son güncelleme ama nexus 5 daha çok güncelleme alıcak :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt