Hagi'den Bursaspor için şok sözler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hagi'den Bursaspor için şok sözler
Rumen hoca, G.Saray’ın geleceği için umutlu konuştu ve Bursaspor'a gönderme yaptı..











İşte Hürriyet'te yayınlanan röportaj.. Fatih Terim'in kızının düğününde sohbet ettiğimiz Rumen hoca, G.Saray'ın geleceği için umutlu konuştu. "Arda ve Baros gelince her şey düzelecek" diyen Hagi, aldırdığı Stancu ve Kazım'ı ise yere göğe sığdıramadı.
Milli Takımlar ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in kızı Merve ile Ahmet Çetin'in önceki akşam Four Seans Otel'de yapılan düğün töreni gerçekten muhteşemdi. Futbol camiasından hemen herkes Fatih Hoca'yı bu mutlu gününde yalnız bırakmamıştı.

Nikah töreninin hemen ardından geçilen kokteyl, uzun süredir görüşemediğimiz dostlarımızla sohbet etmek için güzel bir fırsat oldu. İtiraf edeyim; kokteyl salonuna girer girmez gözüm, futbolculuğunda hayranı olduğum Gheorghe Hagi'ye odaklandı. Çünkü, onun ruh halini merak ediyordum. Peş peşe gelen Bursaspor ve Gaziantepspor yenilgileri sonrası ortaya atılan "koltuğu sallantıda" söylentileri Hagi'yi nasıl etkilemişti?
Ben Türkçe sordum, o da Türkçe cevap verdi... Öncelikle şunu belirteyim; Hagi, son derece rahattı. Gayet kendinden emin ve özgüveni yüksekti... O birkaç dakikalık sohbetimizde Galatasaray'ın geleceği için umut dolu mesajlar verdi...
Hoca, ne olacak bu Galatasaray'ın hali?
- İyi olacak. Takımda şimdi iki tane eksik var... Arda ve Baros gelince her şey düzelecek. Bazı işleri başarmak için zaman lazım. Her şey kolay olmuyor.
Bazıları 'Stancu'ya çok para verildi. O kadar etmez' diyor.
- Stancu çok iyi futbolcu. Hem forvette hem orta sahada oynar.
Taraftarlar Kazım'ın alınmasına çok karşı çıktı...
- Kazım da iyi futbolcu. Onu forvette kullanacağım.
Pino'yu nerede oynatacaksınız?
- Pino, ekstra bir oyuncu. Sağ kanatta oynatacağım.
Adnan Polat Bursa maçının hakemini çok eleştirdi. Haklı mı?
- Evet, başkan haklı. Bursa maçında biz 10 kişi, rakip 14 kişiydi (Ayhan'ın kırmızı kart görmesini ve üç hakemi kastediyor).
Sohbetimizi bir temenni ile bitirdim:
Keşke kendin gibi bir oyuncu bulabilsen..
Hagi gülümsemekle yetindi...
Evet, Hagi çok umutlu ama ben onun kadar iyimser değilim. Fakat Hagi'ye saygım var... Bekleyeceğiz
ve göreceğiz.
Sarp doğru söylemiş; çırpındıkça batıyoruz
Fatih Terim'in kızı Merve Terim'in düğün töreninde, Galatasaraylı futbolculardan Arda Turan, Sabri Sarıoğlu ve Ayhan Akman da vardı... Üç oyuncu, düğünde hep aynı soruya maruz kaldı:
- Bu kadar güçlü kadronuz var ama başarısızsınız. Neden?
Arda, Sabri ve Ayhan, bakın ne cevap verdiler...
"Futbolcular olarak bizim ruh halimizi Mustafa Sarp, Gaziantepspor maçından sonra çok güzel özetledi; çırpındıkça batıyoruz... Bizde şu an eksik olan tek şey özgüven... Bir gol yiyince hemen panik havası başlıyor. 2-3 maç üst üste kazansak her şey yoluna girecek. Bu sıkıntılı günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey taraftar desteği. Ama hep böyle devam edecek değil. Taraftardan, Türkiye Kupası ile özür dileyeceğiz.''
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
410
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
362
Kingmortall
Kdr05
Cevap
2
Görüntüleme
385
Murat Alper


Üst Alt