Milan Baros şokta!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Milan Baros şokta!


Galatasaray'da UEFA'ya verilen Şampiyonlar Ligi listesinde ismi yer alan golcü oyuncu Milan Baros, Genoa ile oynanacak hazırlık maçının kadrosuna alınmayınca büyük hayal kırıklığı yaşadı.

"Milan Baros, Milan Baros oley oley oley" diye adına marşlar yazılan ve bir dönem Galatasaray taraftarının sevgilisi olan Çek Futbolcu tamamen gözden düştü.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Genoa ile oynanacak hazırlık karşılaşmasının kadrosuna almadığı Çek golcü Milan Baros bu kararla büyük şok yaşadı. Bu sezon gönderildi, gönderilecek derken transfer döneminde kendine takım bulayan tecrübeli futbolcu sarı-kırmızılı takımda kaldı

Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya verilen listede ismi yer aldığında "Fatih Terim, Baros'u tekrar oynatacak mı?" soruları akıllara gelmişti ancak Genoa maçında onca eksiğe rağmen kadroya giremeyen Baros da artık umudunu kesti.

Sarı-kırmızılı takımla bir sezon daha sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu oynasa da oynamasa da bu sezon Galatasaray'dan 2.7 milyon euro garanti ücretini alacak. Yeni golcü transferlerinden Umut ve Burak'ın üst düzey performanslarının yanı sıra son iki sezondur neredeyse yokları oynayan Milan Baros ile ilgili Fatih Terim'in bundan sonraki tasarrufu ise merak konusu...

Galatasaray forması ile 5. sezonuna giren Çek futbolcu bu sezon henüz hazırlık maçları dahil hiçbir karşılaşmada kadroda kendine yer bulamadı. Sarı-kırmızılı forma ile 116 maçta 63 gol atan 30 yaşındaki futbolcunun UEFA'ya verilen kadroda yer almasına rağmen Genoa ile oynanacak hazırlık maçının kadrosunda yer almaması taraftarların da kafasında soru işareti oluşturdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt