Taraftar 'Emre Çolak' dedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Taraftar 'Emre Çolak' dedi


Galatasaray'da son haftalarda sergilediği performansla eleştirilen isimler arasında yer alan Emre Çolak, Balıkesirspor maçının ardından taraftarların gözbebeği oldu.

Sarı-kırmızılı taraftarların bir numaralı buluşma noktası olan Webaslan'da yapılan maçın adamı anketinde oyların yüzde 27'sini alan genç oyuncu, Aydın Yılmaz ve Johan Elmander'in önünde zirveye oturdu.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Elazığspor karşılaşmasında sonradan sahaya çıkarak net fırsatları değerlendiremeyen Emre Çolak, bir anda 'gündem' olmuştu. Teknik direktör Fatih Terim'in formayı yeniden teslim ettiği Emre, gol atamamasına rağmen maçın adamı seçildi.

Bir şutu direğe takılan Emre Çolak, 90 dakika sahada kalırken bu sezonki 19. karşılaşmasına çıkmıştı. Henüz fileleri havalandırma başarısı gösteremeyen 21 yaşındaki futbolcu, Gaziantepspor ve Braga karşılaşmalarında Fatih Terim'in güveneceği isimlerin başında gelecek.

Başarılı taktisyen sol kanatta Nordin Amrabat ve Emre Çolak arasında seçim yapmakta zorlanırken, hangi oyuncunun oynayacağına henüz karar verilmedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt