hafıza sorunsalı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vodk@

Üye
    Konu Sahibi
hafıza sorunsalı ?
sorunumun çözümü belkide çok basittir ama inanın 2gündür yapmadığım şey kalmadı root hafıza kartını küçültme vs.. kadar çok uğraştım ama çözemedim sorunum şuki 2+4 gb lık bi alanım olmasına rağmen tablette 1+2 olarak gözüküyo şöyleki bu dahili hafıza

buda sd kart

bu pcdeki dahili hafıza

buda pcdeki sd kart

ve buda sd kartın içindekiler

aradaki uyumsuzluklar gözünüze çarpmıştır bu hafıza olayını nasıl çözücem bi yardım edin..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Mobilim tam inceleyemedim resimleri felan ama hafızanın bir bölümünü sistem dosyaları felan kullanıyor olabilir.

cukuleaks

Üye
Mobilim tam inceleyemedim resimleri felan ama hafızanın bir bölümünü sistem dosyaları felan kullanıyor olabilir.

aynen. Bendede 16 gb var 7gb uygulama+foto+video vs. Geriye 6 gb boş.
Halbuki 8 gb boş olması lazım. Sonuç: 2 gb sistem dosyaları kaplıyor .

vodk@

Üye
    Konu Sahibi
yani bundan kurtuluş yok .. 16gblık bi hafıza kartı alırsam gene 2gb göstermez demi ?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
yani bundan kurtuluş yok .. 16gblık bi hafıza kartı alırsam gene 2gb göstermez demi ?
En azından 1 gb sini yer.Benim Telefonun kendisi 16 gb ama sistem dosyalarından 10-11 gb gibi bir şey kalmış..

vodk@

Üye
    Konu Sahibi
peki bişey daha merak ettim şimdi :) hafıza kartımda pcye taktığımda 3gb lık bi boşluk gözüküyo içine hertü dosyayı atabiliyorum 2gb lık bile video atıyorum ama gelgelelim içinde android veya gameloft gibi dosyalar yok resimdeki gibi 2 klasör var.. aslında ben bu 3gblık boşluğu kullanmak istiyorum oyunlar için ama oraya koymam bişey ifade etmiyo çünkü tableti açınca görmüyo o dosyaları tablet.. oraya koyduğum dosyayı görmesini nasıl sağlarım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...