Hafıza kartları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Epple

Epple

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartları
Merhaba arkadaşlar,
Dün bi elektronik mağazasına gittim hafıza kartı almak için.16 gb'lık alacaktım,Adam dedi ki bu 16 gb'lik alırsınız sonuna kadarda doldurursunuz telefonunuz yavaşlar.8 gb'lik alın hem telefon hızına da çok etki etmez dedi.Sizce ne kadar doğrudur?Yani 32 gb'ya kadar destekleyen bir ürün 16 gb hafıza doldurunca geçektende yavaşlarmı?

berkeesmer

Üye
Hiç ama hiç sanmıyorum böle bir şey olacağını.
Senin de dediğin gibi 32GB a kadar destekliyor 32 GB dolunca ne olacak.Telefonu kaplumbağa ile mi yarıştırcaz ? :)

mstf_l

mstf_l

Üye
biraz yavaslama olur ama oyle kullanılmayacak gibi degil ozellikle 32gb destekleyen bir urunde ayrıca kartın tipine gore degisir ornegin class 10 bir hafıza kartıysa en ufak bir yavaslama olmaz ama class 6 class 4gibi giderek yavaslar

anti-apple

Üye
makinaya gore degisir o .bende htc evo 3d var 32lik takiyorum agzina kadar 3boyutlu resim ozelliklede 3boyutlu video dolu 4000 den fazla muzik var walla kopek gibi calisiyo :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
donacağını pek sanmıyorum galiba c6-01 kullanıyorsun bende hem ondan hemde c7-00 var iki cihazdada takılı 16 gb lık hafıza var neredeyse tamamı dolu resim müzik ve film ile ama hiç tık etmedi şimdiye kadar

----------Eklendi @ 21:45:12 ---------- Yazıldı @ 21:43:49 ----------

eğer cihazında yazılımsal bir sorun oluşmazsa kasmaz bu arada benm kartlarım class 10 eğer senin alacağın kartlar class 8 den daha düşükse adamın dediği gibi kasma olur çünkü o kartlarda veri aktarımı düşüktür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt