--- Hafıza kartınızı hızlandırın!! ---

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nghty

nghty

Üye
    Konu Sahibi
--- Hafıza kartınızı hızlandırın!! ---
MMC'yi gerçekten hızlandırabilirsiniz. Bunun için elinizde bir kart okuyucu olması gerekiyor.

1) Önce hafıza kartınızın içindeki dosyaları bilgisayarınıza yedekliyorsunuz.(gizli dosyalrınızı da)
2) Sonra da kartınızı bilgisayarınızda formatlıyorsunuz. Ama formatlarken dosya sisteminin FAT olması gerekli,unutmayın.
FAT32 ile formatlarsanız telefon MMC'yi görmüyor.
3) Kartınızı formatladıktan sonra bilgisayarımızdaki yedeğimizi aynen karta aktarıyoruz .
5) Son olarak Kart sürücümüzün üzerine sağ tıklaıp Özellikler'i açıyoruz ve buradan Disk Birleştir sekmesine gidip diskimizi yani MMC'yi birleştiriyoruz..
6) işlem tamamlanmıştır... :)

kolay gelsin..

ocu77

ocu77

Üye
güzel bir ayrıntı sağol..

Lion Heart

Lion Heart

Üye
eğer gizli dosyalarıda bilgisayara atıp kartı formatlıyorsak bunun ne anlamı var... Çünkü o dosyaları sonra geri yüklüyoruz. Direkt olarak kartı birleştiri seçsek olmaz mı?

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
Lion Heart' Alıntı:
eğer gizli dosyalarıda bilgisayara atıp kartı formatlıyorsak bunun ne anlamı var... Çünkü o dosyaları sonra geri yüklüyoruz. Direkt olarak kartı birleştiri seçsek olmaz mı?
olur tabiki.sonuçta telefon fat olarak formatlıyo, kart okuyucu ile formatlayınca da fat olarak formatlamak gerektiğine göre olur tabiki...:pro:

oguzhanbolu

oguzhanbolu

Üye
çok saolun

nghty

nghty

Üye
    Konu Sahibi
Lion Heart' Alıntı:
olablr :)

cenkozgen

cenkozgen

Üye
ama biraz uzun süren bi işlem aklınızda olsun.. güzel bilgi saol

wyzab

wyzab

Üye
Ya arkadaşlar, Nokia 6630 telefonum var, pc suite ile kablo vasıtasıyla bilgisayara bağlıyorum ama system klasorünü göremiyorum... System klasörünü görebilmem için bildiğiniz başka bir program var mı? Şimdiden teşekkür ederim.....

nghty

nghty

Üye
    Konu Sahibi
wyzab' Alıntı:
Ya arkadaşlar, Nokia 6630 telefonum var, pc suite ile kablo vasıtasıyla bilgisayara bağlıyorum ama system klasorünü göremiyorum... System klasörünü görebilmem için bildiğiniz başka bir program var mı? Şimdiden teşekkür ederim.....

Pc suit'le göreblrsn..
KAblo ile bağla snra aç hafıza kartına gir..ve klasör seceneklerinde gizli dosyaları göster i seç..görüncek..system dosyası war ama gizli dosya ;)

elusive

elusive

Üye
bunu bu siteye ilk uye oldugumda (2004 sonu) ayrintili sekilde anlatmistim. ama bu belgeyi tekrar tazeledigin için tesekkur ederrim

HanTugrahan

Üye
Allah razi olsun kardes, saygilarimla

:::burak:::

:::burak:::

Üye
telefonla format atın adamlar boşuna biçimlendir dememişler ben bunu denedim bir fark görremedim

mydesparado

Üye
bide unutmadan hafıza kartınızda sifre varsa kaldırın

dreamboys69

dreamboys69

Üye
fark gören varmı?

zartan

zartan

Üye
sağol..

omeraydo

omeraydo

Üye
bence birleştir daha mantıklı kesip bilgisayara aldığımız dosyaları neden geri yükleyelimki bişey değişmiyor

tnraksy

tnraksy

Üye
Teşekkürler DenemeK Lazım

yxL

yxL

Üye
bu oLAy pc'de şe yarıor ama teL'da aynı oLay oLUrmu biLemicem :S

NobLe

NobLe

Üye
sagol eywallah kardeş işime yaradı dogrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt