NuriKalyoncu
Üye
Dahili hafıza olarak biçimlendirdiğim SD Kartından nasıl verilerimi kurtarabilirim ?
Merhabalar, eski telefonum da hafıza yetersiz diye SD kartımı dahili hafıza olarak biçimlendirmiştim. Ve şuan bütün fotoğraflarım ve anılarım onun içinde kaldı. Hafıza kartı hala bende ama o telefonum açılmıyor. SD kartımı biçimlendirmeden dosyalarımı nasıl kurtarabilirim acaba ?
Edit: Sanırım ben eksik bilgi vermişim, kartım daha öncesinde dahili hafıza olarak biçimlendiği için farklı bir formata dönüştürüldü. Bu yüzden Pc ye takınca Çıkarılabilir Disk olarak görüyor. Fakat içini okuyamıyor. Android 6.0'ların SD kartları dahili hafıza formatına biçimlendirdiklerinde kullandıkları format uzantısı ? ve bu formatı pc de açıp dosyalarımı geri alabileceğim bir program yöntem bilen var mıdır acaba ?
Teşekkürler
Edit: Sanırım ben eksik bilgi vermişim, kartım daha öncesinde dahili hafıza olarak biçimlendiği için farklı bir formata dönüştürüldü. Bu yüzden Pc ye takınca Çıkarılabilir Disk olarak görüyor. Fakat içini okuyamıyor. Android 6.0'ların SD kartları dahili hafıza formatına biçimlendirdiklerinde kullandıkları format uzantısı ? ve bu formatı pc de açıp dosyalarımı geri alabileceğim bir program yöntem bilen var mıdır acaba ?

Teşekkürler
Son düzenleme: