hafıza kartınızdan sildiğiniz dosyaları bulabiliyorsunuz....

Sponsorlu Bağlantılar

musa553

musa553

Üye
öok güzel birsey herkez için kesinlikle şart

akonlonelly

Üye
eline sağlık babacan insallah calısır

kamilefadime

Üye
arkadaşlar teşekkürler çok saolun

myalfonso

Üye
cok güzel arkadasım ama resimlerin üzerinde yazılar yazılarda cıkıyo

sukruon

sukruon

Üye
benim rehber gitmişti.bakalım bulacak mı?

NobLe

NobLe

Üye
güzel duruyo ama denmek lazım sagol gende

huseyin_tat

huseyin_tat

Üye
peki bunu silersek bulabiliyozmu

tinminn123

tinminn123

Üye
saol kardes cokk işe yarıyacak bir program cokk soal

klemenson_63

Üye
arkadaşlar size yardımım dokunsun diye kendımı kobay olarak kullanıyorum,gördmki herkes teşekkür etmiş ama deneyipte memnun kalan veya deneyipte nasıl bi sonuç aldıgını acıklayan yok ...
1. bu program pc'ye kuruluyor,yani telefona kurulan bi program deil
2.-lı oldugu için,cr..ck dosyasını programı kurdugumuz dosyanın içine atıp start diyoruz ve cr..ckleme işlemi bitiyor
şimdi gelelim prgramın işlerligine
3.programı acarak,geri döndurmek istedigimiz diskleri(harddısk,hafıza kartı,flash bellek v.s) seciyoruz
4.ne tür dosyaları geri döndurmek istiyorsak secip start diyoruz.mesela ben mp3 ve wav dosyasını arattım,fazla dosya secersek halıyle işlem daha da uzuyor
sonuç
5.tek kelımeyle harıka,benım coktandır (5-6 ay) kullanmadıgım bi hafıza kartı vardı,onda denedm ve benım bıle attıgımı unuttugum mp3 leri buldu :) 82 tane saglam olarak buldu,o da sadece mp3 ve wav formatında aratma yapmıştım,gerisini siz tahmın edın
6.resım dosyası hafıza kartına atıp sildim, resmi arattıgımda bişeyler buluyor ama buldukları 'X' seklınde yanı görüntülenmıor.
7.kardeşlerime kesın bı bılgı vermek için tüm resım uzantılarında (.jpeg , .gif vs ) arattım ama sonuç negatif.
arkadaşlar bu bilgileri size vermek için ne kadar ugrastıgımı tahmın edebılırsınız.sizlerden tek ricam program hakkında sadece tesekkurler,elıne saglık demektense programın işleyişi hakkında bilgiler verirseniz birbirimize daha da faydamız olur ..
eger teşekkürü hakkettıgımı düsünüyorsanız cömertçe davranabılırsınız :)
halen aklında bi soru varsa buyurun sorun,acıklamaya calısırım (bilgimin elverdıgı kadarıyla tabı kı )

tinminn123

tinminn123

Üye
bence calısmaz

yasirarslan

yasirarslan

Üye
teşekkürler

cross77

cross77

Üye
ellerine sağlık çok güzel program

er_han33

Üye
neden bilgi vermiyorsunuz çalişiyormu nasıl kullaniliyor herkes aynı soruyu soruyor

yunus_gs

Üye
teşekkürler...

klemenson_63

Üye
arkadaşlar size yardımım dokunsun diye kendımı kobay olarak kullanıyorum,gördmki herkes teşekkür etmiş ama deneyipte memnun kalan veya deneyipte nasıl bi sonuç aldıgını acıklayan yok ...
1. bu program pc'ye kuruluyor,yani telefona kurulan bi program deil
2.-lı oldugu için,cr..ck dosyasını programı kurdugumuz dosyanın içine atıp start diyoruz ve cr..ckleme işlemi bitiyor
şimdi gelelim prgramın işlerligine
3.programı acarak,geri döndurmek istedigimiz diskleri(harddısk,hafıza kartı,flash bellek v.s) seciyoruz
4.ne tür dosyaları geri döndurmek istiyorsak secip start diyoruz.mesela ben mp3 ve wav dosyasını arattım,fazla dosya secersek halıyle işlem daha da uzuyor
sonuç
5.tek kelımeyle harıka,benım coktandır (5-6 ay) kullanmadıgım bi hafıza kartı vardı,onda denedm ve benım bıle attıgımı unuttugum mp3 leri buldu :) 82 tane saglam olarak buldu,o da sadece mp3 ve wav formatında aratma yapmıştım,gerisini siz tahmın edın
6.resım dosyası hafıza kartına atıp sildim, resmi arattıgımda bişeyler buluyor ama buldukları 'X' seklınde yanı görüntülenmıor.
7.kardeşlerime kesın bı bılgı vermek için tüm resım uzantılarında (.jpeg , .gif vs ) arattım ama sonuç negatif.
arkadaşlar bu bilgileri size vermek için ne kadar ugrastıgımı tahmın edebılırsınız.sizlerden tek ricam program hakkında sadece tesekkurler,elıne saglık demektense programın işleyişi hakkında bilgiler verirseniz birbirimize daha da faydamız olur ..
eger teşekkürü hakkettıgımı düsünüyorsanız cömertçe davranabılırsınız :)
halen aklında bi soru varsa buyurun sorun,acıklamaya calısırım (bilgimin elverdıgı kadarıyla tabı kı )
yaw ne güzel acıklama yapmışım,halen bazıları işe yarayıp yaramadıgını soruyor,arkadaşlar armut piş agzıma düş deekten bıkmadınız mı artık:@

miharbi16

miharbi16

Üye
saolasın kardesım

luupuus

luupuus

Üye
işte bu güzel

looney

looney

Üye
guzel paylaşım