arkadaşlar size yardımım dokunsun diye kendımı kobay olarak kullanıyorum,gördmki herkes teşekkür etmiş ama deneyipte memnun kalan veya deneyipte nasıl bi sonuç aldıgını acıklayan yok ...
1. bu program pc'ye kuruluyor,yani telefona kurulan bi program deil
2.-lı oldugu için,cr..ck dosyasını programı kurdugumuz dosyanın içine atıp start diyoruz ve cr..ckleme işlemi bitiyor
şimdi gelelim prgramın işlerligine
3.programı acarak,geri döndurmek istedigimiz diskleri(harddısk,hafıza kartı,flash bellek v.s) seciyoruz
4.ne tür dosyaları geri döndurmek istiyorsak secip start diyoruz.mesela ben mp3 ve wav dosyasını arattım,fazla dosya secersek halıyle işlem daha da uzuyor
sonuç
5.tek kelımeyle harıka,benım coktandır (5-6 ay) kullanmadıgım bi hafıza kartı vardı,onda denedm ve benım bıle attıgımı unuttugum mp3 leri buldu

82 tane saglam olarak buldu,o da sadece mp3 ve wav formatında aratma yapmıştım,gerisini siz tahmın edın
6.resım dosyası hafıza kartına atıp sildim, resmi arattıgımda bişeyler buluyor ama buldukları 'X' seklınde yanı görüntülenmıor.
7.kardeşlerime kesın bı bılgı vermek için tüm resım uzantılarında (.jpeg , .gif vs ) arattım ama sonuç negatif.
arkadaşlar bu bilgileri size vermek için ne kadar ugrastıgımı tahmın edebılırsınız.sizlerden tek ricam program hakkında sadece tesekkurler,elıne saglık demektense programın işleyişi hakkında bilgiler verirseniz birbirimize daha da faydamız olur ..
eger teşekkürü hakkettıgımı düsünüyorsanız cömertçe davranabılırsınız
halen aklında bi soru varsa buyurun sorun,acıklamaya calısırım (bilgimin elverdıgı kadarıyla tabı kı )