Hafıza kartının şifresini bulabilen program var mı?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartının şifresini bulabilen program var mı?????
:megafon: arkadaşlar elinizde boyle bir program var mı ama adm gibi 2 tane kart var ma açılmıyor denediğim diğer prolardan hiç 1 sonuç alamadım yardımcı olurmusunuz beyler
not kart önceki telde kilitlenmişti,fark edermi nerde kitlendiği:yardim:

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
tam bilmiyorum ama mmc medic diye bi program varmış onu bir dene istersen

pasa

pasa

Üye
şifre kırıcı aparatlar var onlardan al 20.00 ytl

serj

serj

Üye
banada cok lazim LUTFEN varsa verebilirmisiniz, bi bolumde vardi ama link calismiyor

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Öncelikle telefonumuza Psiloc - eFileManager programını kuruyoruz.Telefounumuza Psiloc - eFileManager programını kurduktan sonra programı çalıştırarak.

C:\ üzerinde Find-Simple seçeneği ile mmcstore dosyasını aratıyoruz. Psiloc - eFileManager programı aracılığı ile bulmuş olduğumuz mmcstore dosyasını telefonumuzda çalıştırma imkanımız olmadığı için Bluetooth yardımı ile bilgisayarımıza yolluyoruz. Bilgisayarımıza yollamış olduğumuz dosyayı birlikte aç seçeneği ile Not Defterinde açıyoruz ve önümüze asağıdaki gibi bir pencere çıkıyor.

bu pencerede belirtilen yerdeki numaralar hafıza kartına koyupda unttuğunuz şifredir,böylece şifreyi öğrenmiş oldunuz...

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
bu dediğin sx1 de çalışmaz zannedersem

Treable

Treable

Üye
mmc store u kullan

evet hangi telde şifrelediğin çok önemli. o teli bulmalısın :)
tşkler

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
3660 vardı ama 2 sene önce sattım sx1 de yada pcde bulma şansı %de kaç??

Quadriceps

Üye
ya bildiğim kadarıyla bir fotoğraf makinası veya kamerada format atarsan şifre kalkıyor bir dene elinde varsa tabi yoksa mmcstore bulmalısın.

FurkanBilge

Üye
var ya heralde

madfex

madfex

Üye
arkadaşlar banada lazım efilemanager yerine fexplorer programı olmazmı

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
bir program şifreni unutmadan önce yüklediğinde sana sifreyi verebiliyo ama onun adını unuttum

msdony

msdony

Üye
ya iyide biz unuttuktan sonra ne işimize yararki unutmasak zaten bura işimiz ne ki

tc__10

Üye

Hafıza kartı şifresi bulma
Hafıza kartınızın şifresini unuttuysanız

1-fexplorer tarzı dosya yöneticisi program ile "C" ye gir.

2-"seçenekler" den " ara " (eğer fexplorer kullanıyorsan dosya dan ara çıkar)

3-" MMCSTORE " diye ara

4- çıkan "MMCSTORE" yi bluetooth ile bilgisayarına yolla.

5- bilgisayarında " MMCSTORE " yi " MMCSTORE.TXT " olarak değiştir adlandır.

6- dosyayı notdefteri ile aç şifre karşında.

guvenkaya

guvenkaya

Üye
benimde bir sorunum var gecen hafta maxicepten bir program yukledim cache mmc isimli simdi telefon kart bozuk yaziyor bir yardimci olsaniz

karizma_1419

karizma_1419

Üye
bilgisayarlarda hafıza kartını biçimlemeyi denedinmi

cemelli

Üye
bu dediğin program ile nokıa n73 hafıza kart şifresini kırabilirmiyiz

özgürm

Üye
slm arkadaşlar işlem bizat tarafımdan uygulanmıştır.öncelikle
nokia E 65 telefonda hafıza kartı takılı haldeyken telefona format atıyoruz, *#7370# format attıktan sonra telefon kapanıp açılıyor,fabrika ayarlarına dönüyor,açıldıgında hafıza kartı -ni soruyor.İPTAL DİYORUZ, çıkıyoruz menüden (isterseniz önce telefonun dil ayarlarını yapın) araçlar>ayarlar>hafıza kartı>hafıza kartını biçimle diyoruz.ve bu kadar artık hafıza kartımız şifre siz .( arkadaşlar 3 haftadır ugraşıyorum olmadı biraz önçe kilitkodunu kırmaya çalışırken tamamen tesadüf olarak bulunmuş ve %100 oluyor) yardımcı olabildiysem ne mutlu.saygılar

espandos53

Üye
arkadaşlar bosuna para vermeyin telefonun hafıza kartını telefondan biçimlendirin şifrede bicimlerdirme ile silinecekdir zaten

ALİMCAN YAYLA

Üye
abi bu şifreyi kırmam lazım biri bana bi yol gostersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt