Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hafıza kartından silinen dosyaları geri yüklemek
Sponsorlu Bağlantılar
suzandrn
Üye
geri gelen resimlerin üzerinde bir yazı çıkıyor bu hep böyle mi oluyor o yazı nasıl ortadan kaldırılabilir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi ?
gare_
Üye
arkdaşlar videoları geri amadı fotoğraflar geldi benim istediğim videoları geri alan bi proğram bi hafta önce sildim yani aradan fazlaca da bi süre geçmedi... yardımco olursanız sevinirim...tşk
Bu program ile CompactFlash kartları (I/II), IBM Microdrives, SmartMedia kartları, MultiMedia kartları(MMC), Secure Digital (SD) kartları, Memory Sticks, CD/DVD diskleri vb. medyalardaki ses,yazı,görüntü ve video formatlarındaki dosyaları kurtarabilirsiniz. Tabi bir kart okuyucuya ihtiyacınız var.
Kurtardığı Dosya Türleri :
Video : MOV, RM, MP4 (MPEG-4 VIDEO), MPEG (MPEG,MP1, MP2, MPG, MPE), ASF (ASF, WMV, WM, WMA), AVI (RIFF V.FORMAT)
Saol KArdeŞ COq SAol Aile Resımlerım VArdı EmGıne Saygım SOnSuzDur
brindar_04
Üye
sagolasın
safkan43
Üye
öçnmkb ljkb
canum
Üye
tl hafıza kartında biçimlendir dedim yanlışlıkla tümfotolar gitti yardımcı olun lütfen nasıl geri getirebilirim tlden
altangrck
Üye
teşekkürler aekadaşım güzel bir paylaşım ve gercekten çok işime yaradı çok saolasın
rapstar150
Üye
Ya arkadaşlar RapidShare Free use yeri çalışmıyor.Paralı indirim istiyor.Mevcut dosya kimde varsa yada paralı üyeliği olan bir kişi bu dosyayı bana indirip yollayabilir mi ?? [email protected] Bu adrese atabilirseniz sevinirim...
canciger13
Üye
kardeş açıklamalı olarak programı nasıl kullanacağımızı anlatırsan çok makbule geçer.yanlış birşey yapmak istemiyorum
aras85
Üye
arkadaşlar işe yarıyor mu gerçekten? çok ihtiyacım var cunku. 2 -3 hafta once falan sılındı hafıza kartımdakı dosyalr. lutfen bılgı verın lutfen.. cok onemlıydıler=((
szr44
Üye
sağol umarım çalısır
szr44
Üye
kocaman sağol çok ii bi program
taurusturk
Üye
Hafıza kartından denedim ama birsey bulamadı,yinede tesekkurler
mustafaacar1
Üye
tşk dostum
komeks78
Üye
lingler bide çalışsa teşekkür edecez de
arslan34
Üye
eyiii gardaşşş saol.
registerrr
Üye
bi kaç tane kurtardı fakat onları da açmıyor hiç işe yaramadı
--------------- Ekleme ---------------
nasıl bir sitedir ya hem programlar çalışmıyor hemde başkasından bile yardım isteyemiyoruz varmı böyle birşey ya hiç biryerden şikayet edemiyorum bari buradan yazayım belki bir ilgilenen olur
tugra_2634
Üye
arkadaşlar slm
benim nokıa n79 telim var.hafıza kartımı yanlışlıkla biçimlendirdim.içerisindeki 1000 üzerindeki SMS lerim silindi bunları nasıl geri alabilirimm.nasıl geri yükleyebilirimm.
şimdiden teşekkür ediyorum
canka3616
Üye
bu programı yükledim ama kullanamıyorum lisansını yüklemeyi beceremedim galiba yardımcı olabilirmisiniz