Hafıza kartı yüklenemeyen uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
<br />
<br />
Bende hafıza kartı yok, aynı hatayı veriyordu fragger oyununu kaldırdım düzeldi.

fraggerı kaldırsam mı acaba ya düzelicekse razıyım :D deniyim bi

aras_1991

Üye
fraggeri kaldirinca duzeldimi

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
fraggerı kaldırsam mı acaba ya düzelicekse razıyım :D deniyim bi

bendede yükliü ya banada onla ilgili gbi geldi :hmmm

----------Eklendi @ 01:03:11 ---------- Yazıldı @ 01:02:49 ----------

denedinizmi

[alikan]

[alikan]

Üye
aynı sorun bende de var ve bende de hafıza kartı yok aynı şekilde fragger da yüklü. Deneyen var mı millet çözümü.?

karasahinemre

Üye
fragger ı kaldırın

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
dur bi deniyim

----------Eklendi @ 02:00:44 ---------- Yazıldı @ 01:45:41 ----------

sorun çözüldü fragger kaynaklı problem kaldırınca çözülüyor

forbidden5

forbidden5

Üye
la fraggerdan sanırım çünkü herkeste ortak yüklü olan tek şey o oyun :D bende diyom neden oluyo bu hata fragger kaldırın düzeliyor

raikirin

raikirin

Üye
Aynı hata bende de vardı fakat pek önemsemiyordum.Oyunu bitirip kaldırmak lazım ozaman.

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
Fraggerı kaldırınca düzeliyor denedim düzeldi :D :) en azından nedenini bulduk iateyen kaldrsın :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
önünüze her geleni yüklemeyeceksiniz ışte :) bu da size ders olsun.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
siz fragger i hangi hafizaya yuklediniz? Bende de yuklu ama sorun yok.. Hafiza kartinda kurulum dosyalari varsa boyle sorunlar olabilir.. Baskasinin hafiza kartini takktigimda oluyo boyle. Iki saat biseyler yuklemeye calisiyo sonra da yuklenemedi diyo.. Cunku hafiza kartinda sertifikasiz ve uyumsuz uygulamalar var..

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
bende fragger depo hagızasında yüklüydü. Ayrıca her buldumuzu yüklmiyoruz ki miniclipin oyunu ;)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ışte dikkatli olun diye söyledim sonra böyle problemler oluyor :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
oyun kaliteli ve güzeldi öyle her oyunu uygulamayı yüklemem seçiciyimdir ama bitiremeden silmek zorunda kaldım üst versiyonu gelirse belki yüklerim konu kapanabilir bence

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
bencede sorunun nedeni bukundu isteyen silsin herkese teşekkürler :)

electroizm

Üye
depo hafızada yada hafıza kartında yüklü uygulamalar kisminda sis dosyası varsa bu hatayı veriyor olabilir ayrıca bi programı kaldırdığıniz zmn private kısmında o programa ait dosyalar kalabilir bilgisayarda nasıl program files birde regeditte dosya uzantıları kaldığı gibi bunun için en iyi çözüm mash memory'i formatlayip programlari öyle kurmaktır

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşım sana şöyle söyleyim,ben c7de hafıza kartı kullanmadıgım ve hiç takmadığım halde bu uyarıyı alıyordm bi hafta boyunca geçen gün baska bir sebepten dolayı flash atıldı tlfa ondan sonra o uyarı falan gitti ? anlamadm bende düşünün hafıza kartım olmadığı halde öyle bir uyarı verdi banada,konuyu görünce direk yorum yapmak istedim.

uribaju

uribaju

Üye
anna ile bu sorunun halledileceğini umuyorum

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
frigger la alakalı diyorum ne hafıza kartından bahsediyosunuz

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
geçicide olsa fraggerı silmekle hallettik sayılır :) annayla tam düzeltilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt