Hafıza kartı yüklenemeyen uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı yüklenemeyen uygulama
telefonu her açtığımda hafıza kartında yüklenemeyen uygulama var yüklemek için uygulama yöneticisine gidin diye uyarı alıyorumn ama hangi uygulma onuda bilmiyorum tek tek silmekte istemiyorum nasıl anlıyabiilirim?

_ardaa

_ardaa

Üye
uygulama yöneticisine git tek tek bak altında yüklenmedi yazar.

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
uygulama yöneticisine git tek tek bak altında yüklenmedi yazar.

işte bulamadım bir türlü işte... uygulama yönetcisinde nokia smart installer var onu kaldırsam mı acaba??? :) başka bir şey sorıyım uygulama yöneticisinde mesela bi fmobi var bide fmobi installer var. installer ı silesem fark eder mi? bir de telefonu usb ile bağladığımda mesela depo hafızasıma girdiğimde izlesene uygulamasının izlesene.sis diye dosyası gözüküyor onların silinmemesi gerekiyor demi yani ben ordan o dosyayı silersem telefondan uygulama kaldırılır mı?

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
up up

_ardaa

_ardaa

Üye
işte bulamadım bir türlü işte... uygulama yönetcisinde nokia smart installer var onu kaldırsam mı acaba??? :) başka bir şey sorıyım uygulama yöneticisinde mesela bi fmobi var bide fmobi installer var. installer ı silesem fark eder mi? bir de telefonu usb ile bağladığımda mesela depo hafızasıma girdiğimde izlesene uygulamasının izlesene.sis diye dosyası gözüküyor onların silinmemesi gerekiyor demi yani ben ordan o dosyayı silersem telefondan uygulama kaldırılır mı?

smart installer nokia'ya ait bir uygulamadır silmen birşey değiştirmez ve yüklenmeyen uygulama olarak gözükmez, fmobi installer yükleyici dosyası açıkçası silersen ne değişir bilmiyorum ama uygulama çalışmaya devam eder tahminimce, izlesene.sis dosyası nerede gözüküyor hafıza kartında install klasöründe mi hangi klasörde.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hafıza kartına güzel bir format al..resim video müzik gibi şeylerin yedeğini al önce tabi..sonra baştan kur uygulamalarını..bakalım ne olacak..

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
smart installer nokia'ya ait bir uygulamadır silmen birşey değiştirmez ve yüklenmeyen uygulama olarak gözükmez, fmobi installer yükleyici dosyası açıkçası silersen ne değişir bilmiyorum ama uygulama çalışmaya devam eder tahminimce, izlesene.sis dosyası nerede gözüküyor hafıza kartında install klasöründe mi hangi klasörde.

izlesene direk dahili hafızaya açtığımda gzüküyor. ya halledemedim çok sinir bir durum.

hafıza kartına güzel bir format al..resim video müzik gibi şeylerin yedeğini al önce tabi..sonra baştan kur uygulamalarını..bakalım ne olacak..

işin tuhaf kısmı hafıza kartımda 3 tane temadan başka bir şey yok çok acayip ya ... her telefonu açtığımda orda ..

bir de burdan sorıyım telefona uygulama yüklerken yüklenemedi hatasını neden almış olabilirim ? fmobinin yeni versiyonunu yükledim ama yüklenemedi hatasını alıyorum

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bendede aynı sorun çıktı bu aralar :S ben oyunları uygulamaları telefona direk pc den yüklerim ve bazen yüklemesi uzun süren oyunlarda telefonu bırakıp gidiyorum sonra pc uyku moduna geçtiğindenmidir nedir geliyorum bakıyorum telefonda yükleme imleci devam ediyo mesajlara girip çıkarım bi bakarım yükleme imleci yok ama pc de hala işlemin devam ettiği görünüyo bekliyorum bi süre sonra bitiyo bakıyorum yüklenmiş ama belkide bunla alakalı olabilir

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
izlesene direk dahili hafızaya açtığımda gzüküyor. ya halledemedim çok sinir bir durum.

işin tuhaf kısmı hafıza kartımda 3 tane temadan başka bir şey yok çok acayip ya ... her telefonu açtığımda orda ..

bir de burdan sorıyım telefona uygulama yüklerken yüklenemedi hatasını neden almış olabilirim ? fmobinin yeni versiyonunu yükledim ama yüklenemedi hatasını alıyorum

fmobi son versiyonu bende yükledim sorun çıkardı telefon dondu falan anında sildim şimdi bir problem yok..fmobi de yapmış olabilir sorun..hafıza kartın kaç gb ve ne marka

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
kingston 4 gb. ya format atıyım en iyisi ben harbiden. peki hafıza kartında yüklenmesi tamamlanmayan dosya var deyip dahili hafızayı kastetmiyordur demi öyleyse format atmamam lazım :D

----------Eklendi @ 12:46:55 ---------- Yazıldı @ 12:46:22 ----------

bendede aynı sorun çıktı bu aralar :S ben oyunları uygulamaları telefona direk pc den yüklerim ve bazen yüklemesi uzun süren oyunlarda telefonu bırakıp gidiyorum sonra pc uyku moduna geçtiğindenmidir nedir geliyorum bakıyorum telefonda yükleme imleci devam ediyo mesajlara girip çıkarım bi bakarım yükleme imleci yok ama pc de hala işlemin devam ettiği görünüyo bekliyorum bi süre sonra bitiyo bakıyorum yüklenmiş ama belkide bunla alakalı olabilir

valla ben bununh bile annayla düzeleceği umudundayım uyarılarıda düzeltse güzel olur :D

uribaju

uribaju

Üye
aynı sorun bende 1.5 aydır var ama benim sorunum hafıza kartımdan..hafıza kartını pcden biçimlendirebiliyorum ama telefonda hiçbirşekilde biçimlendiremedim öyle kaldı işte her açılışta senin dediğin uyarıyı veriyo ..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
aynı sorun bende 1.5 aydır var ama benim sorunum hafıza kartımdan..hafıza kartını pcden biçimlendirebiliyorum ama telefonda hiçbirşekilde biçimlendiremedim öyle kaldı işte her açılışta senin dediğin uyarıyı veriyo ..

bence format bu durumu çözer

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
formatla sen formatla :)

aras_1991

Üye
ayni sorun bir haftadir bendede var ama cozum yok

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bu sorun salgın gibi bi anda çıktı ya önceden yoktu :S yeni uygulama veya oyunlardan mı acaba

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi

um senin ayrıyetten hafıza kartındada mı sorun var ?

hafıza kartını biçimlendirdim ardından direk aynı hatayı yine verdi hafıza kartında yükleme tamamlanamıyor tamamlamak içinb uyg. yöneticisine gidin yazıyor deli edecek beni bu... acaba depo hafızasını mı kastediyo ama o zaman neden hafıza kartı diyor.

----------Eklendi @ 19:00:12 ---------- Yazıldı @ 18:19:23 ----------

hafıza kartını çıkardım hala aynı hatayı veriyor niye.

zry

Üye
hafıza kartını biçimlendirdim ardından direk aynı hatayı yine verdi hafıza kartında yükleme tamamlanamıyor tamamlamak içinb uyg. yöneticisine gidin yazıyor deli edecek beni bu... acaba depo hafızasını mı kastediyo ama o zaman neden hafıza kartı diyor.<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 19:00:12 ---------- Yazıldı @ 18:19:23 ----------</font><br />
<br />
</font>hafıza kartını çıkardım hala aynı hatayı veriyor niye.
<br />
<br />
Bende hafıza kartı yok, aynı hatayı veriyordu fragger oyununu kaldırdım düzeldi.

uribaju

uribaju

Üye
benim sorunum hafiza kartindan ama sizinkiler farkli galiba uygulamalardan olabilir zaten h.kartini telden bicimlendlrebiliyrsniz sorun yoktur zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt