uygulama yöneticisine git tek tek bak altında yüklenmedi yazar.
başka bir şey sorıyım uygulama yöneticisinde mesela bi fmobi var bide fmobi installer var. installer ı silesem fark eder mi? bir de telefonu usb ile bağladığımda mesela depo hafızasıma girdiğimde izlesene uygulamasının izlesene.sis diye dosyası gözüküyor onların silinmemesi gerekiyor demi yani ben ordan o dosyayı silersem telefondan uygulama kaldırılır mı?işte bulamadım bir türlü işte... uygulama yönetcisinde nokia smart installer var onu kaldırsam mı acaba???başka bir şey sorıyım uygulama yöneticisinde mesela bi fmobi var bide fmobi installer var. installer ı silesem fark eder mi? bir de telefonu usb ile bağladığımda mesela depo hafızasıma girdiğimde izlesene uygulamasının izlesene.sis diye dosyası gözüküyor onların silinmemesi gerekiyor demi yani ben ordan o dosyayı silersem telefondan uygulama kaldırılır mı?
smart installer nokia'ya ait bir uygulamadır silmen birşey değiştirmez ve yüklenmeyen uygulama olarak gözükmez, fmobi installer yükleyici dosyası açıkçası silersen ne değişir bilmiyorum ama uygulama çalışmaya devam eder tahminimce, izlesene.sis dosyası nerede gözüküyor hafıza kartında install klasöründe mi hangi klasörde.
hafıza kartına güzel bir format al..resim video müzik gibi şeylerin yedeğini al önce tabi..sonra baştan kur uygulamalarını..bakalım ne olacak..
izlesene direk dahili hafızaya açtığımda gzüküyor. ya halledemedim çok sinir bir durum.
işin tuhaf kısmı hafıza kartımda 3 tane temadan başka bir şey yok çok acayip ya ... her telefonu açtığımda orda ..
bir de burdan sorıyım telefona uygulama yüklerken yüklenemedi hatasını neden almış olabilirim ? fmobinin yeni versiyonunu yükledim ama yüklenemedi hatasını alıyorum

bendede aynı sorun çıktı bu aralar :S ben oyunları uygulamaları telefona direk pc den yüklerim ve bazen yüklemesi uzun süren oyunlarda telefonu bırakıp gidiyorum sonra pc uyku moduna geçtiğindenmidir nedir geliyorum bakıyorum telefonda yükleme imleci devam ediyo mesajlara girip çıkarım bi bakarım yükleme imleci yok ama pc de hala işlemin devam ettiği görünüyo bekliyorum bi süre sonra bitiyo bakıyorum yüklenmiş ama belkide bunla alakalı olabilir

aynı sorun bende 1.5 aydır var ama benim sorunum hafıza kartımdan..hafıza kartını pcden biçimlendirebiliyorum ama telefonda hiçbirşekilde biçimlendiremedim öyle kaldı işte her açılışta senin dediğin uyarıyı veriyo ..
ama öyle olsaydı hafıza kartı başka telefonda biçimlendirilebilirdi ama başka bir telefonda denedim onda da olmadı
bence format bu durumu çözer

ama öyle olsaydı hafıza kartı başka telefonda biçimlendirilebilirdi ama başka bir telefonda denedim onda da olmadı![]()
um senin ayrıyetten hafıza kartındada mı sorun var ?
<br />hafıza kartını biçimlendirdim ardından direk aynı hatayı yine verdi hafıza kartında yükleme tamamlanamıyor tamamlamak içinb uyg. yöneticisine gidin yazıyor deli edecek beni bu... acaba depo hafızasını mı kastediyo ama o zaman neden hafıza kartı diyor.<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 19:00:12 ---------- Yazıldı @ 18:19:23 ----------</font><br />
<br />
</font>hafıza kartını çıkardım hala aynı hatayı veriyor niye.