hafıza kartı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

death993

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı sorunu
arkdaşalr 5800 hafıza kartını telefondan çıkarttım fakat şimdi taktığmda kartı okumuoyr görmüoyor eski 1gb lik kartı göüo fakat şimdiki kartı görmüor ne yapmam lazım acil yardım

DJAVU

DJAVU

Üye
dediğine göre sorun kartta telefonda olsa 1gb lik kartı okumas sanırım bozulan kartın 8gb yenisini almak düşüo sana istersen bozulan kartını başka telefona tak onda çalışıorsa durum karmaşık :)

death993

Üye
    Konu Sahibi
vallaha başka bi yolu okymu bunun ya

--------------- Ekleme ---------------

e250 ye taktım hafıza kartı takıldı dedi ama hiç bişey göstermedi

DJAVU

DJAVU

Üye
bu kartın kaçlık onu belirtirmisin

death993

Üye
    Konu Sahibi
8 gb lik kart

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
dostum büyük ihtimal virüs var.pc ye bağlayıp biçimlendirmeyi dene.

egenokia

egenokia

Üye
kardeşim banada aynısı oldu kafayı yiycem yaw bii çıkarttım telden yazı cıktı telde hafıza kartını guvenli kaldırı secmeden cıkarmayın die tamam ddm snra pcye tktm krtı gozukmuyo. baska tele taktım biçimlendirilemiyo diyo. 5800a başka kart taktım çalısıo. kart kafayı yedi ikimizinde bence.

death993

Üye
    Konu Sahibi
hemen kvk ya götür anıda değiştirolar bnmhmn değiştrler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
pc den biçimlendirmelisin uymsuz birşey yüklemişsin...

egenokia

egenokia

Üye
pc den biçimlendirmelisin uymsuz birşey yüklemişsin...

hemen kvk ya götür anıda değiştirolar bnmhmn değiştrler

nadir abi her teknolojik alette denedim formatlamayı pc olsun tel olsun foto makinesi olsun formatlıyamıyolar memory card error dio hepsi. telefon ztn gormuyo kardı baska tel error verio.

3 ayrı kvkya goturdum bugün hepsi biz bi şey yapamayız kartı bozmuşsunuz diolar. vurucaktım iki tane. istersnz yollıyalım servise ama bi şey yapamazlar cihazla yollıyalım belki geri alırsınız kartınızı diolar.

egenokia

egenokia

Üye
pc gormuoki kartı.

ciko6189

ciko6189

Üye
pc den direk bilgisayarımdan format olmazsa veya görmezse

aygıt yöneticisinden hafıza kartını bul biçimlendirmeyi dene :S
hafıza kart sorunu çok uyuz bişi :S inşlh halledersin

egenokia

egenokia

Üye
geçmiş olsn diyim :S
ama kartı atma belki biraz uğrasırsınz ne bilim baska çözüm yolu çıkar
atmadım duruyo ole bi şey olcagını zannetmem her aleti denedim baska pcde de denedm formatlanmıyo.

death993

Üye
    Konu Sahibi
kvk yetilikli servisine git yan servislerine gitm git deki hafıza kartı bozuldu okumuyo ozmn mecbur değiştirckelr ama hafıza kartın telin içinde oslun ksn

mutlu-5050

Üye
Dijital fotograf makinamdaki SD hafıza kartındaki resimler yanlışlıkla silinde resimleri nasıl geri alabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt