Hafıza kartı seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı seçimi
Arkadaşlar C6-01 kullanıcısıyım. Sorum şu 8 gb class 10 hafıza kartımı alayım yoksa 16 gb class 4 mü alayım . Class 4 ün bana ne gibi sorunların çıkarabileceğini söylermisiniz ?

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde 8liği değiştirme class 10 hemde 16 tılık clas 4 alırsan attan inip eşşeğe binmiş gibi olursun

synergy11

synergy11

Üye
kesinlikle 8 gb class 10 ;)

qsaw

qsaw

Üye
8 gb lık class ından dolayı hızlıyken 16 gb hem class ından dolayı hemde büyüklüğünden dolayı çok yavaş olacaktır

m542tf

m542tf

Üye
bende 16 gb clas 4 var çokda yavaş değil en azından video kaydında donmuyor

-efşan

-efşan

Üye
8 kalsın class 10;)

hakan_710

hakan_710

Üye
8 gb class 10 alırsan hd video çekerken takılma problemi falan yaşamazsın yaklaşık 10 gün önce internetten aldım ve şuan mükemmel bir şekilde çalışıyo arkadaşların da dediği gibi class 10 dan şaşma ;)

m542tf

m542tf

Üye
8 gb class 10 alırsan hd video çekerken takılma problemi falan yaşamazsın yaklaşık 10 gün önce internetten aldım ve şuan mükemmel bir şekilde çalışıyo arkadaşların da dediği gibi class 10 dan şaşma ;)

kingston class 4 n8'de hd video çekerken takılmadı

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bilgileriniz için class 10 dan şaşmıyorum. Bütçe durumuna göre 16 gb class 10 a geçerim :)

----------Eklendi @ 10:16:52 ---------- Yazıldı @ 10:15:26 ----------

ama o takılma durumu hafızanın doluluğuylada alakalı değil mi ?

hakan_710

hakan_710

Üye
kingston class 4 n8'de hd video çekerken takılmadı
class 4 deneme şansım olmadı ama deneyenlerin söylediğine göre arasıra takılıyomuş kartım şuan 5 gb falan dolu olmasına rağmen açılışta falan nerdeyse telefonu ilk aldığım gün kadar hızlı

distakjo

distakjo

Üye
işte çok güzel bir konu. Kardeş eğer çok alana ihtiyaç duyuyosan al class 4 derim. Sonuçta c6-01 in varmış. Videoda donma olmaz. Pc bağlantısında seni sıkacak kadar yavaş olmaz. Ama tabi idareli kullanırsan class 10 yetiyor ve çok daha hızlı. Ama bi de şunu ekleyim, eğer dijital hd kameran varsa tabiiki class 10 dursun. Saniyede 30 mb video yazabiliyor bu kartlar. Uçuk bişi yani :)

m542tf

m542tf

Üye
memorette 32gb class 10 hafıza kartı nasıl kullanan varmı malum bi sitede 90 tl dün elektroworld'de 170 tl kingston 32 gb class 4 arada uçurum var kararsız kaldım...

spartuas

spartuas

Üye
class 4 hiçbir sorun çıkarmaz. Eğer hafıza kartı ile çok uğraşan mesela fotoğraf müzik durmadan atıyorsan class 10 daha iyidir. Ama 16GB sana yetermi ? ayrıca hiçbir sorun çıkarmaz.. :)

qsaw

qsaw

Üye
Arkadaşlar Biraz Araştırdım Bu classlara ayırmaları şöyle
gördüğünüz gibi class10 yok çünkü class 10 aslında o hızı vermiyor hatta class6 gibi çalışıyor fakat diğerlerinden ayırmak için class 10 denilmiş çünkü bunun içinde bir sistem var daha tam olarak gün yüzüne çıkmamış bir sistem mesela bazı fotoğraf makinelerin class 10 gerekiyor araştırdığım yerden anladığım böyle araştırdığım yer bilgilerin paylaşılmasını istemediğinden paylaşmadım resmi o sitede gördüm ama o siteden almadım.Yazıyı çok önceden okudum ve unutmuş olabilirim.Son olarak toplamak gerekirse class 10 ların class6 lardan fazlası hız bakımından çok fazla değil!Fakat bu bahsettiğim sistem gün yüzüne çıkıncada kartı kullana bilmek için class10 almakda fayda var:oke:

Ha illada en hızlısı olsun diyorsanız A-Data nın turbo modeli Sandisk in extrame modeline bakın ama micro sdhc lerin türkiyede olduğundan çok şüpheliyim hatta microsdhc extrame bile olmayabilir

• Beğen
Tepkiler: distakjo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt