Öneri Hafıza kartı marka önerisi?

Konu Sahibi
Hafıza kartı marka önerisi?
iphone 4 kullanıyorum , kardeşimde htc desire 816 var onla takas etcem teli. malum htc de 8 gb hafıza var ve 4 gb sistem yiyo hafıza kartı şart. hangi marka almalıyım ve önereceğiniz bişey var mı hafıza kartı konusunda?

SanDisk 16 gb ben aldım kullanıyorum note 3 te gayet iyi
%48 indirim diyor kargo bedava 20.90 TL kaçırma derim

Konu Sahibi
SanDisk 16 gb ben aldım kullanıyorum note 3 te gayet iyi
%48 indirim diyor kargo bedava 20.90 TL kaçırma derim
Bunların bide sahte olanları varmış. Sahte olmayanlarını nerden alcaz büyük mağazalardan mı teknosa gibi?

Bunların bide sahte olanları varmış. Sahte olmayanlarını nerden alcaz büyük mağazalardan mı teknosa gibi?
Sahtesini bilmem ben hepsiburadadan almıştım online alamam dersen electro world gold teknosa vatan bilindik yerlere bak

sandisc class 10 16 gb şiddetle tavsiyem

Tepkiler: fercel307
    Konu Sahibi
Toshıba mı sandısk mı

Tepkiler: ŞenolTÜRK
SanDisk kötü bi marka değil son zamanlarda özellikle hafıza kartı alanında kaliteli işler çıkarmıştır. Toshiba veya kingston ün yapmış tanınmış bir çok elektronik cihaz üreten markalar. Büyük ihtimal fiyatları biraz daha fazladır fakat SanDiskin kesinlikle iki markayida aratmayacağını belkide daha iyi olacağını şahsi fikrim olarak belirtebilirim. Hafıza kartı olarak tabiki

şuna bir bak indirimde bütün hafıza kartları hepsiburada.com'da 64gb sandisk al

Konu Sahibi
şuna bir bak indirimde bütün hafıza kartları hepsiburada.com'da 64gb sandisk al

Hocam gittigidiyorda sahte hafıza kartları varmış. Hepsinuradakilerde öylemidir acaba

Hepsiburada sitesinde öyle şey olmaz. Gittigidiyorda binlerce şahıs şatış yapıyor ama hepsiburada farklı şahıslar yok şirket var