Hafıza Kartı - Harici Disk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsmail Çolak

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartı - Harici Disk
Arkadaşlar malum 32gb hafıza kartına kadar destekliyor n8ler ama fiyatlarıda 100-150 lira arası 32 gblık hafıza kartları. ben bunun yerine bu fiyata 500gb lık harici disk alsam n8e bağlayıp lazım oldugunda kullanabilirmiyim? birde sadece usb girişli diskler mevcutmu gücü telefondan alcak şekilde.

tavbiy

tavbiy

Üye
senin istedigin gibi malum. tasınabilr hd ler mevcut ama sunu unutmak lazım beslemsini sadece usb den alan hd ler telefonun için extra güç tüketimi demek... bu dadolayısı ile telefonun sarjının çok kısa bir sürede bitmesi demek anlamına geliyor. sonucta beslemeyecek diye bir durum yok amabunu kullanrak yorumlamak lazım.

İsmail Çolak

Üye
    Konu Sahibi
tabi zaten sürekli takılı kalmayacak.

full force

full force

Üye
hard diskin formatı fat32 olmalı ve gücünü başka bir yerden vermelisin telefonun gücü onu çalıştırmaya yetmez

İsmail Çolak

Üye
    Konu Sahibi
32gb dan fazlasını görmezmi ?

İsmail Çolak

Üye
    Konu Sahibi
32GB demedi :oke: tekrar oku :oke:
biliyorum 32gb demediğini telefon 32gb a kadar desteklediği için sordum bir yerde okumuştum hard diski 2ye bölüm 32 gblık bi kısım ayırın o yeri fat32 ile biçimlendirin ancak öyle kullanabilirsiniz gibi bi yazı okumuştum..

_ardaa

_ardaa

Üye
Harici güç gerektiren diskler çift kablolu olur, biri elektrik biri veri kablosu ikisi de usb olsa bile senin tek bir bağlantı yapma şansın var nasıl bağlayacaksın iki kabloyu birden onu düşündün mü hiç usb hub desteklemiyor N8 tarafımdan denenmiştir.

İsmail Çolak

Üye
    Konu Sahibi
gücünü elektrikten alanlar var adaptörlü onlardan bulmak lazım.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
o zaman hard disk'i kullanacağın zaman n8'i şarja takarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt