Hafıza Kartı Classları arasındaki fark ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
valla hafız ben 8gb sandiskin indirimdeyken aldım :dry: takılmam böyle mevzulara zaten telefon belli :gul:

Bendede şuan c6-01 var :) Kingston 8 GB Class 4 takılı. Sorun yok. S2 yede class 4 yeterde artar zaten :P

Türe

Türe

Üye
o zaman class 4 alıyım ben. Boşa niye para verelim dimi.

Swap nedir?

Sanal Ram diyebiliriz :good:

- - - Eklendi - - -

Ram'in yetmediğinde o açtığın swap alanı kendini ram gibi gösterip uygulamanın ya da oyunun kapanmasını önlüyor. Cihazı rahatlatıyor kısacası

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Ram'in yetmediğinde o açtığın swap alanı kendini ram gibi gösterip uygulamanın ya da oyunun kapanmasını önlüyor. Cihazı rahatlatıyor kısacası

1 GB ramde yetmiyorsa çarparım bu telefonu ben.

Türe

Türe

Üye
1 GB ramde yetmiyorsa çarparım bu telefonu ben.

Yetmiyor değil ama ics'de min 400 mb kullanıyor ram 2-3 oyun aynı anda açarsan birini mutlaka kapatır. Ram sıkıntısı yaşamadım açıkçası ama fazla ram göz çıkarmaz swap yağtığımda gözle görülür bir hız artışı gördüm.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

Yetmiyor değil ama ics'de min 400 mb kullanıyor ram 2-3 oyun aynı anda açarsan birini mutlaka kapatır. Ram sıkıntısı yaşamadım açıkçası ama fazla ram göz çıkarmaz swap yağtığımda gözle görülür bir hız artışı gördüm.

2-3 oyun açma mantığı ne abi ya :)

Türe

Türe

Üye
2-3 oyun açma mantığı ne abi ya :)

İşte abartırsak o yani :d: Kimse açmaz sanırım :kıskıs: Nova 3 ' ü bile kasmadan oynatıyor S2 :oke:

- - - Eklendi - - -

Şimdi Batman'i denicem bakalım o kasacak mı :eller: 1,8 gb data var oyunda :kıskıs:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Oyunların boyuta bakarsak harddisk takmalıyız telefona :)

doctorrr

doctorrr

Üye

- - - Eklendi - - -

o zaman iyi optimize edilmiş sistemlerde buna gerek yok bkz. wp ios meego...

u_cosar

u_cosar

Üye
bak burada class 10 30 dolar

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye
ebaydan nası alıoz ki.

- - - Eklendi - - -

İmkan olsa takcan ha :)

Ben bu telefona hd film atıp 106 ekran hdmi girişli lcd tvden izleyebilr miyim ?

Denemedim ama sanırım dediğin şey olmayabilir :hmmm bakarım şimdi nete

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ebaydan nası alıoz ki.

- - - Eklendi - - -

İmkan olsa takcan ha :)

Ben bu telefona hd film atıp 106 ekran hdmi girişli lcd tvden izleyebilr miyim ?

televizyonun MHL bağlantısı varsa evet. MHL çoğu televizyonda yok ama :ah

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Hdmi den niye bakamıyoruz -.-

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hdmi den niye bakamıyoruz -.-

Galaxy SII'de HDMI mevcut değil. Bunun yerine MHL tercih edilmiş. MHL bağlantısının bir artısı bir de eksisi vardır. Artısı, telefon televizyona bağlıyken pil güç alır, yani şarj olur. Eksisi, MHL çoğu televizyon tarafından desteklenmez. Yeni televizyonlarda olma ihtimali çok yüksek, televizyona göre değişir tabi.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

Galaxy SII'de HDMI mevcut değil. Bunun yerine MKV tercih edilmiş. MKV bağlantısının bir artısı bir de eksisi vardır. Artısı, telefon televizyona bağlıyken pil güç alır, yani şarj olur. Eksisi, MKV çoğu televizyon tarafından desteklenmez. Yeni televizyonlarda olma ihtimali çok yüksek, televizyona göre değişir tabi.

Bu ne peki ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Galaxy SII'de HDMI mevcut değil. Bunun yerine MKV tercih edilmiş. MKV bağlantısının bir artısı bir de eksisi vardır. Artısı, telefon televizyona bağlıyken pil güç alır, yani şarj olur. Eksisi, MKV çoğu televizyon tarafından desteklenmez. Yeni televizyonlarda olma ihtimali çok yüksek, televizyona göre değişir tabi.
HDMI var ki S2 de :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Bu ne peki ?
Alttaki linke bakabilirsin. Direk HDMI desteği yok ama MHL'den HDMI'a kablo ile bağlantı mümkün.
phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S-II-supports-HDMI-out-after-all-and-can-have-live-TV-streamed-to-it_id17004

play.com/Mobiles/Mobile/3-/20189616/0/Samsung-Galaxy-S-II-MHL-To-HDMI-TV-Out-Adapter-Black/ListingDetails.html

- - - Eklendi - - -

HDMI var ki S2 de :hmmm

MHL'den HDMI mümkün tabi. Ama direk HDMI yok.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Pcdeyken bakıyım

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Alttaki linke bakabilirsin. Direk HDMI desteği yok ama MHL'den HDMI'a kablo ile bağlantı mümkün.
phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S-II-supports-HDMI-out-after-all-and-can-have-live-TV-streamed-to-it_id17004

play.com/Mobiles/Mobile/3-/20189616/0/Samsung-Galaxy-S-II-MHL-To-HDMI-TV-Out-Adapter-Black/ListingDetails.html

- - - Eklendi - - -

MHL'den HDMI mümkün tabi. Ama direk HDMI yok.
Ha tamam dediğini anladım :ok2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt