Batuhan Apatay
Üye
valla hafız ben 8gb sandiskin indirimdeyken aldımtakılmam böyle mevzulara zaten telefon belli
![]()
Bendede şuan c6-01 var
Kingston 8 GB Class 4 takılı. Sorun yok. S2 yede class 4 yeterde artar zaten :P valla hafız ben 8gb sandiskin indirimdeyken aldımtakılmam böyle mevzulara zaten telefon belli
![]()
Kingston 8 GB Class 4 takılı. Sorun yok. S2 yede class 4 yeterde artar zaten :P o zaman class 4 alıyım ben. Boşa niye para verelim dimi.
Swap nedir?

Sanal Ram diyebiliriz
- - - Eklendi - - -
Ram'in yetmediğinde o açtığın swap alanı kendini ram gibi gösterip uygulamanın ya da oyunun kapanmasını önlüyor. Cihazı rahatlatıyor kısacası
1 GB ramde yetmiyorsa çarparım bu telefonu ben.
Yetmiyor değil ama ics'de min 400 mb kullanıyor ram 2-3 oyun aynı anda açarsan birini mutlaka kapatır. Ram sıkıntısı yaşamadım açıkçası ama fazla ram göz çıkarmaz swap yağtığımda gözle görülür bir hız artışı gördüm.

2-3 oyun açma mantığı ne abi ya![]()
Kimse açmaz sanırım
Nova 3 ' ü bile kasmadan oynatıyor S2 
1,8 gb data var oyunda 
Oyunların boyuta bakarsak harddisk takmalıyız telefona![]()

o zaman iyi optimize edilmiş sistemlerde buna gerek yok bkz. wp ios meego...
Sanal Ram diyebiliriz
- - - Eklendi - - -
Ram'in yetmediğinde o açtığın swap alanı kendini ram gibi gösterip uygulamanın ya da oyunun kapanmasını önlüyor. Cihazı rahatlatıyor kısacası
Usb OTG olsa takardık![]()

ebaydan nası alıoz ki.
- - - Eklendi - - -
İmkan olsa takcan ha
Ben bu telefona hd film atıp 106 ekran hdmi girişli lcd tvden izleyebilr miyim ?
bakarım şimdi neteebaydan nası alıoz ki.
- - - Eklendi - - -
İmkan olsa takcan ha
Ben bu telefona hd film atıp 106 ekran hdmi girişli lcd tvden izleyebilr miyim ?

Hdmi den niye bakamıyoruz -.-
Galaxy SII'de HDMI mevcut değil. Bunun yerine MKV tercih edilmiş. MKV bağlantısının bir artısı bir de eksisi vardır. Artısı, telefon televizyona bağlıyken pil güç alır, yani şarj olur. Eksisi, MKV çoğu televizyon tarafından desteklenmez. Yeni televizyonlarda olma ihtimali çok yüksek, televizyona göre değişir tabi.
HDMI var ki S2 de
Galaxy SII'de HDMI mevcut değil. Bunun yerine MKV tercih edilmiş. MKV bağlantısının bir artısı bir de eksisi vardır. Artısı, telefon televizyona bağlıyken pil güç alır, yani şarj olur. Eksisi, MKV çoğu televizyon tarafından desteklenmez. Yeni televizyonlarda olma ihtimali çok yüksek, televizyona göre değişir tabi.

Alttaki linke bakabilirsin. Direk HDMI desteği yok ama MHL'den HDMI'a kablo ile bağlantı mümkün.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu ne peki ?
HDMI var ki S2 de![]()
Ha tamam dediğini anladım
Alttaki linke bakabilirsin. Direk HDMI desteği yok ama MHL'den HDMI'a kablo ile bağlantı mümkün.
phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S-II-supports-HDMI-out-after-all-and-can-have-live-TV-streamed-to-it_id17004
play.com/Mobiles/Mobile/3-/20189616/0/Samsung-Galaxy-S-II-MHL-To-HDMI-TV-Out-Adapter-Black/ListingDetails.html
- - - Eklendi - - -
MHL'den HDMI mümkün tabi. Ama direk HDMI yok.