hafıza kartı bicimlendirme hatası

Sponsorlu Bağlantılar

xsonbaharx

xsonbaharx

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı bicimlendirme hatası
hafıza kartını bilgisayar ve telefondan denedim olmuyor bilgisayarda windows biçimlendirmeyi bitiremedi diyor telefonda ise birsey demeden hem çıkıyor hafıza kartı yok diyor yoksa hafıza kartını atacagıım 1 gb hafıza bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çooook teşekür ederim

rapman

rapman

Üye
galiba hafıza kartın bozulmuş.ya da içine çok zararlı bir virüs girmiş

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
oncelıkle gecmıs olsun walla kardes benımde gecen sene aynı dedıgınden oldu bende dırek cope attım sanırım bozuldumu bıdaha calısmazmıs

xsonbaharx

xsonbaharx

Üye
    Konu Sahibi
hic bir yolu yokmu programla yada baska bi sey pc den telden bicimlenmiyoda acilmiyoda

By_SheKiLL

Üye
Aynı Sorun Bendede Var TeLefon Pc ' den de BcımLenmıyor TeLden de :D Çöpe Atıcas

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
galiba sizin hafıza kartları ölmüş çok pahalı değil microsd kartsa eğer 10 tl gibi birşey amam başka kartsa bilemiycem

papatyam.mel

Üye
arkadaşlar benim hafıza kartım da arada gidip geliyo yani bazen okuyo bazen hafıza kartı yok diyo bazende mmcs kart sorunu diyo kurtara bilirmiyiz hafıza kartını acil yardım....

TRAMPÇI

Üye
kardeşş benimkide hafıza kartı windows biçimlendirmeyi başaramadı diyor yardımmmm :(

0rkn

Üye
Merhaba aynı sorun bendede war.Bence gidin bir telefoncuya azını arayın ondan sonra nasıl oluyo filan deyin bilgisayarına bakın ! Belki olur ATMADAN İYİ DÜŞÜNÜN !!!!

UMITH

Üye
selam arkadaslar oncelıkle hafıza kartı bozulan arkadaslar.
hafıza kartınız bıcımlendıremıyorsanız ! 1 adet xp kurlum cd alın elınıze bılgısayarınızı cd den baslatın bılgısayarınız cd den baslatdktan sonra NTFS ayarlarınız gelıcek orda C: ve D: bolumlerını gordugunuz yerın altında hafıza kartınıza aı bolumu goruceksınız . ordan once sılmek ıstıyorsanız sılın. sılmek ıstemıyorsanız yapıcak bırsey yok bu konuda ıster ıstemez sılınecektır. sıldıkten sonra C tusuna basarak bolum olusturun bolum olusturmak ıcın herhangı bır rakamyazmanıza gerek yok. bolumu olusturduktan sonra bılgısayarınızı yenıden baslatın ve bılgısayarım penceresınden bıcımlendırmeye gırebılırsnız kolay gelsın.

mk56

Üye
benım havıza kartında aynı sorunu yasamıstım küçük bir proğram sayesınde düzeltmiştim proğramın adı SDFormatter herkese tafsıye ederım benı buyuk bır dertenkurtardı:oke::alkis

viphayat

Üye
hafıza kartınızı çöpe atmanızı tavsiye ederim. Chip arızalanmış yada A klite değildir kararsız davranıyor olması lazım. Zaman zaman anlamsız yazılar çıkıyor olmalı.
selamlar

Firmamız ithal etmiş olduğu hafıza kartı ve flash bellek çeeşitlerini toptan satmaktadır. Fiyatlar piyasaya göre düşüktür. A kalite ve kapasitedir. detaylar için
saygılarımızla...

Üst Alt