İpucu Hafıza Kafayı Yedi

Sponsorlu Bağlantılar

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kafayı Yedi
Telefonun hafızası an itibariyle kafayı yedi sürekli düşüyor 800kb hafızası kaldı 1.1 gb diğer 509 mb ayarlar sizde bu sorunu yaşıyor musunuz /

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hayır teşekkürler.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Telefonun hafızası an itibariyle kafayı yedi sürekli düşüyor 800kb hafızası kaldı 1.1 gb diğer 509 mb ayarlar sizde bu sorunu yaşıyor musunuz /
telefon unlok is yuklediğin xap'lar ayarlara geliyor ayarlar hafızası olarak gözküyor önce xapları sil eğer düzelmezse sıfırla cihazı

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefonunuza tam olarak ne yaptıktan sonra hafızanın azalmaya başladığını söylerseniz, üyelerimiz daha çok yardımcı olacaktır.
Bu şekilde durup dururken hafıza azalması kimsede olmaz.
Daha açıklayıcı bilgiler verirseniz yardım almanız daha kolaylaşır.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Dexter Morgan

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuza tam olarak ne yaptıktan sonra hafızanın azalmaya başladığını söylerseniz, üyelerimiz daha çok yardımcı olacaktır.
Bu şekilde durup dururken hafıza azalması kimsede olmaz.
Daha açıklayıcı bilgiler verirseniz yardım almanız daha kolaylaşır.
bişey yoktu minion rush sildim 300 mb artcağına olan 300 mb da doldu ayarlar kapasite kontrolde ayarlar en altta 509 MB yazıyor
telefon unlok is yuklediğin xap'lar ayarlara geliyor ayarlar hafızası olarak gözküyor önce xapları sil eğer düzelmezse sıfırla cihazı
sıfırlamaktan bıktım artık her 15 günde bir

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bişey yoktu minion rush sildim 300 mb artcağına olan 300 mb da doldu ayarlar kapasite kontrolde ayarlar en altta 509 MB yazıyor
sıfırlamaktan bıktım artık her 15 günde bir

Söylediklerinizden sorunun temelini anlamak zor.
Ancak şu an için hafızada yer açıcı bazı uygulamalar kullanmaktan başka şansınız yok gibi görünüyor.
WP8.1 ile hafıza kartına kurma imkanı geleceğinden, kalıcı çözüm için biraz beklemeniz gerekecek.

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
Söylediklerinizden sorunun temelini anlamak zor.
Ancak şu an için hafızada yer açıcı bazı uygulamalar kullanmaktan başka şansınız yok gibi görünüyor.
WP8.1 ile hafıza kartına kurma imkanı geleceğinden, kalıcı çözüm için biraz beklemeniz gerekecek.
yer açıcı uygulamalar derken ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Üst Alt