hafiza doluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

salo13

Üye
    Konu Sahibi
hafiza doluyor
slm arkadaşlar bn c7 kullanıyorum ve suit den belleyi yüklediğimde telefon hafızam 310 mb dı 1 gün geçti 270 mb a düştü süreklide her 20-30 dk bir 0.2 mb düşüyor. mobile cleanerı denedim tüm mesaj takvim vs. falan sildim internet verilerini sildim her şeyi depo ya yüklüyorum ama olmuyor. format bilmiyorum acaba başka bir yolu var mı? şimdiden teşekkürler

Dostnametr

Üye
C6-01 aynı sorun bende de var.
Annada 320nin altına düşmezdi şimdi 230

pRime.

pRime.

Üye
Belle sanırım daha çok alan kaplıyor, telefon hafızasındaki azalma ondandır. Tarayıcı önbelleğini temizlemeyi denediniz mi?

Dostnametr

Üye
Belle sanırım daha çok alan kaplıyor, telefon hafızasındaki azalma ondandır. Tarayıcı önbelleğini temizlemeyi denediniz mi?

Belle yüklediğimden beri hiç nete girmedim.

Çok alan kaplasa baştan kaplar.340 la başladı hiçbirşey kurmadığım halde 230 oldu.

pRime.

pRime.

Üye
Belle yüklediğimden beri hiç nete girmedim.

Çok alan kaplasa baştan kaplar.340 la başladı hiçbirşey kurmadığım halde 230 oldu.

Pardon ben güncellemeden önce 340 güncellemeden sonra 230 oldu sandım.

faruk26kuraf

Üye
aynı sorun bendede var dun basıma geldı 360 mb idi 330 mb indi

cardanadam

cardanadam

Üye
telefonu kapatıp yeniden başlatınca herhangi bir değişim oluyormu çünkü bu telefonlar yeniden başlatınca ön belleği kendi boşaltıyor

faruk26kuraf

Üye
Arkadaslar sorunu çozdum telefona format attım hafıza geldı guncelemelerı kapattım guncelleme olursa zaten maxicepten haberi duyarım tesekkurler

----------Eklendi @ 10:46:07 ---------- Yazıldı @ 10:45:13 ----------

simdı c nin hafıza 370 mb

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bır iki güne kalmaz tekrar gelecek teline arkadaşım

karadag63

karadag63

Üye
c6-01 belle kullanıyorum ama dediğiniz gibi telefon hafızası gittikçe azalıyor. ilk başta 330 civarıydı şimdi 240 a indi. format atmadan bu telefon hafızasında depolanan dosyaları bulup silme imkanı yok mu ya da başka bir çözüm :hmmm

faruk26kuraf

Üye
Arkadaslar sorunu çozdum telefona format attım hafıza geldı guncelemelerı kapattım guncelleme olursa zaten maxicepten haberi duyarım tesekkurler

----------Eklendi @ 10:46:07 ---------- Yazıldı @ 10:45:13 ----------

simdı c nin hafıza 370 mb

arkadaşlar ben format attım güncellemeleri kapalı yaptım düsme kesıldı kesin cözum aradan 2 gun gecti düsme kesildi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende öyle yapmisım zaten hatayı şurda yapiyorlar format attıktan sonra belleyı tekrar yüklüyorlar ben fabrıka ayarlarından verı sıl ve gerı yukle ile format attım en önemlisi format atmadan telı hatsız moduna almak gerek ne baglantı hatası ne takilma yağ gibi maşallah

faruk26kuraf

Üye
arkadaşlar sadece bizim tellerde oluyor benimki artık olmuyor

tarxhn

tarxhn

Üye
arkadaslar gitmesi dogal bazı guncellemeleri telefon kendi hafıızasına alıyor

ismuail

ismuail

Üye
Ya bendede var bu sorun c de saçma sapan bi ton metin belgesi gibi şeyler var hepsini işaretleyip silsem birşey olurmu telefon c6-01

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Ya bendede var bu sorun c de saçma sapan bi ton metin belgesi gibi şeyler var hepsini işaretleyip silsem birşey olurmu telefon c6-01

sorun şöyle olabilir yukledigin cogu uygulamaların dosyaları c ye depolanır onları sılmen uygulamaların çalişmamasına neden olabilir.telin donanim ve sistem dosyaları Z ye gömülüdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt