Hadi Herkesin LYS Sonuçlarını AlaLım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lenneth

Üye
Beni itülü yapti :)

minoo

minoo

Üye
Güzel. Hangi bölüm?

pelın_

lan bianda eee 2007 ye gittim işyerinde öğrenmiştim bende pinar darısı başımıza canım:)

Revengeful

Emekli Yönetici
Pınar'ın bu konuyu açmasının altında üniversiteyi ozlemesi yatıyor. Ben mezun olduktan sonra tekrar gireceğim :ehe belki iki bolum okumaktan da kullanabilirim tercihimi.

minoo

minoo

Üye
Ben de 2009'a gttim yavrum ya yazlıkta öğrenmiştim ben de :)
Ayyynen kanki darısı başımıza haydi bakalım DGS sonuçlarını beklemeye devam.

• Beğen
Tepkiler: pelın_
minoo

minoo

Üye
Pınar'ın bu konuyu açmasının altında üniversiteyi ozlemesi yatıyor. Ben mezun olduktan sonra tekrar gireceğim :ehe belki iki bolum okumaktan da kullanabilirim tercihimi.

Evet özledim tabii. Özlenmeyecek gibi değil ki ama. Üniversite güzeldi.

pelın_

ah ah kafama ediyim bısene daha uzatmadım şu okulu :(
kazanan arkadaşları tebrik eder o yılların degerını bılmelerını ısterım mümkünse yurtta degıl ewde kalın aklınıza esen herşeyı yapın sonra bızım gıbı ÜNİ ylları dıe ağlamayın

DGS allah belanı versın açıklan artık :)

minoo

minoo

Üye
Evet arkadaşlar. Üniden sonra keşke şunu yapsaymışız demeyin. Herşeyi yapın. Bir daha yakalayamazsınız fırsatı. En güzel yıllarınız olacak :)

ismuail

ismuail

Üye
Arkadaşlar 2. tercihler ne zaman ve nasıl birşey bbu 2. tercihler bilen biri biraz bilgi verebilirmi acaba ?

minoo

minoo

Üye
2. tercih zamanı var. Aynı şekilde tercih yapıyorsun. Yeni bir kılavuz çıkıyor. Ünilerde boş kalan bölümlerin kontenjanları ile ilgili. Ona göre tercih yapıyorsun işte.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Siteye girebilseydik bir.

MksDevoO

MksDevoO

Üye
Çoğu kişi için Trajik bi Sonuç olmuş'ki böle güzel bi soru yanıt bulamamış :d: sonuçta hataya yön veren bi mesele ben bu sene katılıcam kısmetse kazanırsam seneye bu konuyu yeniden görmek isterim :D

paradox07

paradox07

Üye
Lys yerleştirme sonuçları açıklandı mı yav?

son.kral

son.kral

Üye
tercih sonuçları açıklanmış ki böyle bir konu var. Mobil olduğum için link veremiyorum ama bu konunun 4-5 aşşağısında :ehe

paradox07

paradox07

Üye
Tamam

son.kral

son.kral

Üye
:rica:

paradox07

paradox07

Üye
Teşekkür etmedim ama neyse :D hadi şimdi teşekkür edeyim :tşk:

son.kral

son.kral

Üye
tabelayı kaldıracak halim yok ama neyse :rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt