Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hadi Herkesin LYS Sonuçlarını AlaLım.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lenneth
Üye
Beni itülü yapti
minoo
Üye
Güzel. Hangi bölüm?
pelın_
lan bianda eee 2007 ye gittim işyerinde öğrenmiştim bende pinar darısı başımıza canım
Revengeful
Emekli Yönetici
Pınar'ın bu konuyu açmasının altında üniversiteyi ozlemesi yatıyor. Ben mezun olduktan sonra tekrar gireceğim belki iki bolum okumaktan da kullanabilirim tercihimi.
minoo
Üye
Ben de 2009'a gttim yavrum ya yazlıkta öğrenmiştim ben de
Ayyynen kanki darısı başımıza haydi bakalım DGS sonuçlarını beklemeye devam.
Pınar'ın bu konuyu açmasının altında üniversiteyi ozlemesi yatıyor. Ben mezun olduktan sonra tekrar gireceğim belki iki bolum okumaktan da kullanabilirim tercihimi.
Evet özledim tabii. Özlenmeyecek gibi değil ki ama. Üniversite güzeldi.
pelın_
ah ah kafama ediyim bısene daha uzatmadım şu okulu
kazanan arkadaşları tebrik eder o yılların degerını bılmelerını ısterım mümkünse yurtta degıl ewde kalın aklınıza esen herşeyı yapın sonra bızım gıbı ÜNİ ylları dıe ağlamayın
DGS allah belanı versın açıklan artık
minoo
Üye
Evet arkadaşlar. Üniden sonra keşke şunu yapsaymışız demeyin. Herşeyi yapın. Bir daha yakalayamazsınız fırsatı. En güzel yıllarınız olacak
ismuail
Üye
Arkadaşlar 2. tercihler ne zaman ve nasıl birşey bbu 2. tercihler bilen biri biraz bilgi verebilirmi acaba ?
minoo
Üye
2. tercih zamanı var. Aynı şekilde tercih yapıyorsun. Yeni bir kılavuz çıkıyor. Ünilerde boş kalan bölümlerin kontenjanları ile ilgili. Ona göre tercih yapıyorsun işte.
IchigoKurosaki
Üye
Siteye girebilseydik bir.
MksDevoO
Üye
Çoğu kişi için Trajik bi Sonuç olmuş'ki böle güzel bi soru yanıt bulamamış sonuçta hataya yön veren bi mesele ben bu sene katılıcam kısmetse kazanırsam seneye bu konuyu yeniden görmek isterim