Hadi Herkes Antutu Benchmark Puanını ve Telefon Modelini Yazsin.

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow

The SLayeR

The SLayeR

Üye
şimdlik düşünmyorum

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
rootsuz telefon kullanmak bana arabanın ferrari olupta dogan kullanmak gibi geliyor ama tercih meselesi :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
rootsuz telefon kullanmak bana arabanın ferrari olupta dogan kullanmak gibi geliyor ama tercih meselesi :)
Ayni fikirdeyim :oke: Ace 2 yi de rootlu kullandim s3 u de kullaniyorum :oke: Ileride Allah nasip ederse bir gun nexus 5 g2 falan alirsam onu da rootlu kullanacagim :) :pro:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
telefonumu aldıktan 2 gün sonra rootladım :kop:ve 1 hafta sonra brick yaptım bi yandan aglayıp bi yandan odinle rom yüklemeye çalışıyordum sonra düzeltince çok sevinmiştim :D :D şimdi rom yüklemek atasporum oldu günde 2 tane falan deniyorum

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
telefonumu aldıktan 2 gün sonra rootladım :kop:ve 1 hafta sonra brick yaptım bi yandan aglayıp bi yandan odinle rom yüklemeye çalışıyordum sonra düzeltince çok sevinmiştim :D :D şimdi rom yüklemek atasporum oldu günde 2 tane falan deniyorum
Aynen :D S3 u aldiktan 1 saat sonra root yapmistim bende :ehe Benim temel brick olma sebebim framework degistirme :ehe

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
  • Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ben custom romda fabrika ayarlarına dön yapmıştım :duvar2:

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
niye inanmıyon ki nekadar puan alıyorsa okadar iyidir tabi gündelik kullanımda bunu farketmessin ama oyunlarda çok fark eder :)

yok öyle bişey hocam. sana kanıtlayayim istersen. Çoklu pencere özelliği aktif iken note3 normalden 4 5 bin puan daha düşük alıyor. oysa alması gereken puan performansina göre an az 29000. ancak çoklu pencere açık iken 23-24bin alıyor. Çoklu pencereyi kapanci puan birden 4-5 bin artıyor. peki bu neden oluyor? böyle bi saçmalık olabilirmi? ayrıca Note3 ilk çıktığında benchmark testlerinde hile yapıyordu klasik samsungun yeni telefon satma stratejisi. gelmeyin böyle oyunlara.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
çoklu pencere ram ve işlemci sonuclarını azda olsa grafik performansını etkiler zatensen google chrome da 2-3 pencere açıkken bi oyuna girmeyi dene :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
çoklu pencere ram ve işlemci sonuclarını azda olsa grafik performansını etkiler zatensen google chrome da 2-3 pencere açıkken bi oyuna girmeyi dene :D

niye etkilesin? öyle saçmalık olur mu? çoklu pencere aktif ama kullanilmiyor vaziyette diyorum yani kullanılmiyor sadece aktif halde antutudan 4 5bin puan düşük aliyor. onu geçtim neden ben custom romlarin bazılarında 29bin civarı alırken bazi romlarda 25bini geçemiyourm? hepsi de touchwiz tabanlı romlar

Luck Star

Luck Star

Üye
Puanlarin az da olaa dogruluk payi var ama testler yaniltici olmasin . Şahsen replika s4 telefonun 28k puan aldigina tanik oldum , bu demek oluyor ki replica s4@, normal s4@ten hizli :D gerisine siz karar verin

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
evde replika s4 var oda 20 bin alıyor ama detaylara girip puanları topladıgımda 4500 falan anca ediyor

Luck Star

Luck Star

Üye
evde replika s4 var oda 20 bin alıyor ama detaylara girip puanları topladıgımda 4500 falan anca ediyor

:D o nasil oluyor merak ettim . Ama beni, baktigim replica baya baya guzeldi hatta note3 olanini gordum aradaki farkini bile anlamadim ama fiyati 700lira dedi , ok bb

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
niye etkilesin? öyle saçmalık olur mu? çoklu pencere aktif ama kullanilmiyor vaziyette diyorum yani kullanılmiyor sadece aktif halde antutudan 4 5bin puan düşük aliyor. onu geçtim neden ben custom romlarin bazılarında 29bin civarı alırken bazi romlarda 25bini geçemiyourm? hepsi de touchwiz tabanlı romlar
test te telefonu en sonuna kadar zorlar çoklu pencere arka planda çalışacak ve hem cpu yu kullanacak azda olsa hemde ramda yer kaplıyacak zaten ben diyorum ki normal kullanımda fark edemessin ama benchmarkta en basitinden not uygulaması bile en az 1200 puan götürür benchmark zaten gösteriş için yapılır telin performansını gösterir gündelik kullanımda benchmarktaki 4-5 bin puan fark ettirmez sana kullanımı
:D o nasil oluyor merak ettim . Ama beni, baktigim replica baya baya guzeldi hatta note3 olanini gordum aradaki farkini bile anlamadim ama fiyati 700lira dedi , ok bb
valla kamera ayarlarındada 12mp ye alıyorun pc den bakıyorum çözünürlük 1200x1600 :D sen düşün

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Bu arada antutu testi yaparken ram degeri cok onemli , advanced task killer ile uygulamalari kapatin , daha sonra telefonun gorev yoneticisinde acik kalan birsey varmi bakin , benim telefon 1,2gb bos ram varken 37bin kusur aliyor , 950mb varken 35000 kusur aliyor ve genelde bos ram 600 -980 arasi ....

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
diyorum ya işte en basit uygulama bile en az 1-2 bin puan kaybetmene sebep oluyor

• Beğen

nimeemin

Üye
note 3 25369 alıyor antutuda 34 bin diyor

Üst Alt