Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
niye inanmıyon ki nekadar puan alıyorsa okadar iyidir tabi gündelik kullanımda bunu farketmessin ama oyunlarda çok fark ederBu tür şeylere inanmam ama söyleyelim bari
Omega Rom V20 Galaxy s4
29987

niye inanmıyon ki nekadar puan alıyorsa okadar iyidir tabi gündelik kullanımda bunu farketmessin ama oyunlarda çok fark ederBu tür şeylere inanmam ama söyleyelim bari
Omega Rom V20 Galaxy s4
29987

E ne bekliyonTeli rootlamadim daha![]()
Haketmissin o zaman 
Ayni fikirdeyimrootsuz telefon kullanmak bana arabanın ferrari olupta dogan kullanmak gibi geliyor ama tercih meselesi![]()
Ace 2 yi de rootlu kullandim s3 u de kullaniyorum
Ileride Allah nasip ederse bir gun nexus 5 g2 falan alirsam onu da rootlu kullanacagim

Aynentelefonumu aldıktan 2 gün sonra rootladımve 1 hafta sonra brick yaptım bi yandan aglayıp bi yandan odinle rom yüklemeye çalışıyordum sonra düzeltince çok sevinmiştim
![]()
şimdi rom yüklemek atasporum oldu günde 2 tane falan deniyorum
S3 u aldiktan 1 saat sonra root yapmistim bende
Benim temel brick olma sebebim framework degistirme 
rootsuz telefon kullanmak bana arabanın ferrari olupta dogan kullanmak gibi geliyor ama tercih meselesi![]()

ben custom romda fabrika ayarlarına dön yapmıştım![]()

niye inanmıyon ki nekadar puan alıyorsa okadar iyidir tabi gündelik kullanımda bunu farketmessin ama oyunlarda çok fark eder![]()
çoklu pencere ram ve işlemci sonuclarını azda olsa grafik performansını etkiler zatensen google chrome da 2-3 pencere açıkken bi oyuna girmeyi dene![]()
evde replika s4 var oda 20 bin alıyor ama detaylara girip puanları topladıgımda 4500 falan anca ediyor
o nasil oluyor merak ettim . Ama beni, baktigim replica baya baya guzeldi hatta note3 olanini gordum aradaki farkini bile anlamadim ama fiyati 700lira dedi , ok bbtest te telefonu en sonuna kadar zorlar çoklu pencere arka planda çalışacak ve hem cpu yu kullanacak azda olsa hemde ramda yer kaplıyacak zaten ben diyorum ki normal kullanımda fark edemessin ama benchmarkta en basitinden not uygulaması bile en az 1200 puan götürür benchmark zaten gösteriş için yapılır telin performansını gösterir gündelik kullanımda benchmarktaki 4-5 bin puan fark ettirmez sana kullanımıniye etkilesin? öyle saçmalık olur mu? çoklu pencere aktif ama kullanilmiyor vaziyette diyorum yani kullanılmiyor sadece aktif halde antutudan 4 5bin puan düşük aliyor. onu geçtim neden ben custom romlarin bazılarında 29bin civarı alırken bazi romlarda 25bini geçemiyourm? hepsi de touchwiz tabanlı romlar
valla kamera ayarlarındada 12mp ye alıyorun pc den bakıyorum çözünürlük 1200x1600o nasil oluyor merak ettim . Ama beni, baktigim replica baya baya guzeldi hatta note3 olanini gordum aradaki farkini bile anlamadim ama fiyati 700lira dedi , ok bb
sen düşün