hadi bakalım hız sırlarını azcık aşalım

Sponsorlu Bağlantılar

RockFord Fosgate

Üye
aynen bu arada ahmet kardes o koydugun araba ınfınıtı dogru ama onun gercek ısmı yenı skylıne yanı nıssan skylıne guzel baya:)

Quattro

Quattro

Üye
Originally posted by keano@Jun 4 2005, 12:18 AM
valla..bendede penguen var..adi hamit...nitrus taktim ucmayi ogrendi... ne diyom ben yaa.. Haa Z4 lu elemanin sitemine laf atmaya calisiyodum..neyse.. :P sacmalamam bi yana... erkutgules biraderim bu bi forum..insanlarin dusuncelerini tartistigi bi yer...konustugumuz seylerdede ozguruz... kimseye hizli git diye zorluyomuyuz... tutkumuz olan bazi seyleri tartisip yorumluyoruz bilgi paylasmaya calisiyoruz vs vs vs...
[post=72571]Quoted post[/post]​

Keano dostum çaktırma ama arkadaşın ismi erkutgules değil hasancaliskan :D

çaktırme devam et!! :huhu: :huhu:

RockFord Fosgate

Üye
azuhahahah olsun olur boyle dıl surtmesı yoksa klawye surtmesımı:)))azuhahahahaha

keano

Üye
Originally posted by Quattro+Jun 4 2005, 03:27 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Quattro &#064; Jun 4 2005, 03:27 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-keano@Jun 4 2005, 12:18 AM
valla..bendede penguen var..adi hamit...nitrus taktim ucmayi ogrendi... ne diyom ben yaa.. Haa Z4 lu elemanin sitemine laf atmaya calisiyodum..neyse.. :P sacmalamam bi yana... erkutgules biraderim bu bi forum..insanlarin dusuncelerini tartistigi bi yer...konustugumuz seylerdede ozguruz... kimseye hizli git diye zorluyomuyuz... tutkumuz olan bazi seyleri tartisip yorumluyoruz bilgi paylasmaya calisiyoruz vs vs vs...
[post=72571]Quoted post[/post]​

Keano dostum çaktırma ama arkadaşın ismi erkutgules değil hasancaliskan :D

çaktırme devam et&#33;&#33; :huhu: :huhu:
[post=72987]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]
yaa ha erkutgulec ha hasancaliskan... :lol2: isim benzerlii..bide benim acil gozluge ihtiyacimin olmasi baska bi mevzu tabi :lol2:
kendimi motorlu tasitlar kisminin gorme ozurlusu ilan ediyorum... ettim. ohhh

ibrahimcay1

Üye
bnm z4 um olcak deil konuyu kapamak iiice icine girerim burada hasancaliskan sen nerde oturuyon...

RockFord Fosgate

Üye
bu yasta z4 cok sanslısın walla bız honda dusunuyoz hasan kardes z4 alıyo :))kısmet ıste&#33;&#33;&#33;&#33;

ibrahimcay1

Üye
Offff bide cenk&#33;e bak abi adam araba fazlal1g1 oldugu icin arkadaslar1na verio...

Cenk i gecen gun bir s2000 le gordum afedersiniz ucuklad1m bir ses c1kt1 arabadan offf dedim varya superdi....

RockFord Fosgate

Üye
olum cenkte sıyah corvette c6 war ne s2000 ı arkadası var can dıye onun s2000 ıdır dragda gormustum bende&#33;&#33;&#33;neyapacak corvette varken s2000 ı:???

ibrahimcay1

Üye
olsun olum bize oda yeter yanl1z corvette side cok gusel offf abi f1tt1rcam eter koklat1p arabalar1n1m1 alsak ne????

Bu arada o can1n z4 ude var 35can 28 cok super...

RockFord Fosgate

Üye
bak onu bılmıyodun ancak cenk evo yu satmıcaktı en ıyısı oydu&#33;&#33;corvetten cok daha ıyı ben z4 lerı sevmıyorum cunku o paraya evo ımprezza gıbı arabalar alınır ustune pra kalır cok daha ıyı bence boylesı&#33;&#33;&#33;

ibrahimcay1

Üye
abi evosunu satmad1 die bilom ben babas1 ald1 yani elinden....

Evo daki egzoz varya f1ratpen boru gibiydi yawww...

RockFord Fosgate

Üye
nıye corvette alsın o zmn elınden aldıysa??? cok guzeldı o araba ya sıyah nınja&#33;&#33;&#33;

ibrahimcay1

Üye
biliom ama ben ole duydum gorursem sorar1m cenk e:::)))):):):):)

RockFord Fosgate

Üye
kuzenı benım yakın arkadasım ben mustafaya sorarım&#33;&#33;

ibrahimcay1

Üye
wala sor yaww...

Bu arada mustafada araba yokmu???

keano

Üye
wa&#036;&#036;&#036; cenk kim la..s2000...evo...helal olsun..sansli dogmus arkadas haa..
ulen benim ya&#036; 20 1.3 mitsu coltla geziyom..tuh tuh..ben yine sayisal oynamaya gidiyom...yaa kacinci gidisim benim bu sayisala yaa...

RockFord Fosgate

Üye
yok olum bızle mustafa yasıt bu cenk denen ark keano zengın bı ark daha 17 yasında calıbrası wardı takla attı sonra 18ınde ıkı tane motor +cıvıc type-r aldı sonra cıvıc de carptı sonra bıraz kullandı onu evo 7 aldı gecen sene bu sene onuda sattı corvette c6 aldı sanırım anlamısındır cocugu&#33;&#33;&#33;

keano

Üye
haa babasi zengin yani...jetonum yeni dustu..bide elemana soyleyin..hizli arabalarina once pistte alissin..soona yola ciksin..birilerini oldurcek valaa..tehlikeli eleman yaa...

RockFord Fosgate

Üye
bıraz oyle olur soylerım gorursem:))))bana ne ya kendı basını yesın&#33;&#33;

Quattro

Quattro

Üye
Bu cenk Ksk danmı? Ya işte baba parasıyla yapar tabii kendi çalışıp alsa afadersiniz ama b.k yapar öyle işler. Takla falan atmış allah allah böle adamlara veriyolar araba sonra trafik canavarı oluyo .babsında kabahat bunun :angry:

Üst Alt