pirenuri
Üye
-
Konu Sahibi
-
efektleri kapatmaya gerek yokki zaten hzı 1.3 e çıktı kasma yapmaz. bence mükemmel. efektleri var.Herkesin görüşünü almak istiyorum. Bi kaç eksikleri var ben farkettim mesela seçenek tuşuna bastığımızda menü değişik açılıyor ve tema efektini kaldırmak yok artık benim bulduklarım bunlar sizde bulursanız paylaşalım
efektleri kapatmaya gerek yokki zaten hzı 1.3 e çıktı kasma yapmaz. bence mükemmel. efektleri var.
Tarayıcının kötü özellikleri
1 menüsü değişmiş eskiden tıkşadığımızda diğerde resimleri görüntüle seçenrği gitmiş
2 facebookta artık fotoları küçük gösteriyor
2-wifi devamlı kopuyor bunun ayarı yokmu..(her işlemden önce bağlan diyoruz)wifi bulduğunda kendi bağlanmalı..1-tema efektleri deniliyor nedir bu?
Işık sensöründen böyle. Sizin ayarladığınız gibi olmasını istiyorsanız: http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...ss-control-v1-01-0-s-1-s-3-signed-611570.htmlbirde bu ekran parlaklığını sonuna kadar da açsam aynı sonuna kadar kıssamda aynı sizde de böyle mi bu güncellemeden öncede böyleydi
Tema efekleri mesela telefonu yan çevirdiğinizde gelen efekt olarak söylenebilir. Wi-Fi kopuyor derken bir yere bağlıyken mi kopuyor ya da boşta dururken mi kopuyor?2-wifi devamlı kopuyor bunun ayarı yokmu..(her işlemden önce bağlan diyoruz)wifi bulduğunda kendi bağlanmalı..
Işık sensöründen böyle. Sizin ayarladığınız gibi olmasını istiyorsanız: http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...ss-control-v1-01-0-s-1-s-3-signed-611570.html
Tema efekleri mesela telefonu yan çevirdiğinizde gelen efekt olarak söylenebilir. Wi-Fi kopuyor derken bir yere bağlıyken mi kopuyor ya da boşta dururken mi kopuyor?
yan çevirdiğimde birşey gelmiyorki.sadece ekran dönüyor..
wi-fi kopuyor demem birşey indirirken değil..boşta iken... lazım olduğunda bağlan diyoruz herseferinde..
wifi bulduğunda devamlı bağlı kalmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?