Hadi anlamsız konuşup beynimizi yakalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Teknoloji ilerlerken biz taş devrini yaşıyoruz: En anlamsızı bu herhalde :D

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
sacmalamasyon bu benim misyon afrodizel hebır vebır misyon vaaavv vaaaoovv beybi yaw bu gece gelip benin
ol :)

- - - Eklendi - - -

söz süküt ise gümüş altındır ... izinsiz alıntı yapmayin

Kısaca pompalamasyon :d: :d: :d: :d:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
taş devri taşlar azaldıgı için bitmedi her karış toprakta demokrosı fışkırdı arabaların depoları
özgürlük ile fullende kanatları olmasada dört lastıkle ayaklar yerden kesildi başlar gövedeye agır gelmeye başladı
kimse gelmez kömye lakin emanetdir bu can gövdeye ruhlar bedenlerin enkazında ezildi
istakozun akan mavi kanınaydı pelikanın göz yaşı ateş yakıp gitar çalıp deniz kızını kumsla
gelmesini beklerken balık ekmek yedik kim bilirdi ki deniz kızınında balıktan oldugunu
akdeniz akşamları bir başka olur cıplaklar kampında donla denize girildiginde

Asteroid9

Asteroid9

Üye
maymun uçuyordu nası dövdü onu dediki eci vici vokke kim o reyiz benim hatırladınmı sadrinin bütün oyuncuları gitmişti bas gaza ambulans geliyo aaaagggghhhh öldüm ben panpalar dayı noldu çabuk karakola avukat bey hakim 24 kişiye erkek kız demeden tecavüz etmiştir yalaaannn ne yalanı baksana roketi fırlatıyolar aha marsa gitti cam varmı ? yok panpa peki o zaman dilin buza yapışır umarım yanarım beeenn zaaaaa gülüşe bak haxball oynayakmı 4 kere öldüm abo fış aneey

cukuleaks

Üye
Ters yemek vururken dalga ve yarım çatından okşa. Yemin ederim... -.-

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bu güzel ve anlamlı bir söz

Hayatta ibadetin yoksa hayatın anlamı anlamsızlıktan başka bir anlama gelmez

El-CD

El-CD

Üye
arabası uçan tineke

tcfb

tcfb

Üye
Konu Güncel Olsun Güzel Fikirler Çıkabiliyo .

Symbianize

Symbianize

Üye
Gecenlerde bugun yolda ucuyordum sonra onume bir kedi cikti kediye tekme vurdum ayagim kirrildi alciya aldilar sonra kedi bana dava acti mahkemede ben hakimim masum bey dedim

emosoft

emosoft

Üye
Tavuklar çiçek açmış!Ellerinde poğoça!Madem yüzme bilmiyon!Niye çıktın ağaca!Ağustosta böcekler!Şarapmı içecekler!Bu nasıl çorba!Hani nerde mercimekler!:D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
mamını mamını mamını maykifon şov :kop:

cukuleaks

Üye
Mikroçip rezervi kadar bir okadar ve sayısız kadarıyla anlatamayabilemediğim kadarıyla başarılmıştıydıydı sucuk yüzememişlermiydiydiler ?

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
abandonware

abandonware

Üye
cpu yetmedi :blink:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt