Hadi anlamsız konuşup beynimizi yakalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Hadi anlamsız konuşup beynimizi yakalım :)
Başlıktaki gibi, anlamsız cümleler oluşturup beyin devrelerimizi yakalım.

Örneğin:

Merhaba ben taze sıkılmış ananas aromalı doğal meyve suyu

Kumda yürürken aniden kaynayan kumlara denk gelip bağırarak gölge arayan ayaklar, dis fırçasını unutup dişine macun sürenler

Ben everest'in nasıl bir ustayı renklerle alkışladıysam ğğğöööhhh ışığını severek, ezerek ve iğneleyerek yere oturtup rahatça uslanıp mayışır

:ehe

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Geçen gün yolda gidiyodum Gooooooooooollll Hidayet türkoğlu babası markette çalışıyor ve fok balıkları hiç yalnız değil çünkü çoğul eki fark var seninle iyi arasında büyük bir, fark var benimle senin aranda kocaman bir, fark var kötüyle benim aramda irice bir, fark var iyiyle kötü arasında duran durmaz giden gitmez saat kaçamıyor çünkü ayaklarım ağrıyor yürüyemiyorum konuşamıyorum koşamıyorum -İlhan A'mansız bir hastalık :d: :d: :d:

lolaman

lolaman

Üye
Geçen futbol izliyorum adamlar birden 3lük atmaya başladılar sonra kadınlar sahaya girdi polisler uçtu kadınlar helikoptere dönüşüp patladılar D:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
yıl millet önce 1 yada 2.Çölde gidiyorum kar diz boyu düşman karşıdan f-16 larla yüzerek geliyor çektim kılıcımi beş altı el ateş ettim sonra kafa gelen bir roket sonra kendinden geçmişim

Jitou

Jitou

Üye
Çek esnesin Bırak uzasın Don lastik 1 Lira

Mert Gürbüz

Üye
Geçende benim helikopterle denize daldım suyun altındaki dinazorlar çok yalnız.

- - - Eklendi - - -

Adamın biri bana lokum uzattı rica ederim teyze karpuz içmiyorum dedim.

outofdark

outofdark

Üye
banyo yapan bir balık günde 7 kez su balesi yapabilirmiş

İncİnat

İncİnat

Üye
işten çıkarken adama ingilizce .... günü yağ
e tabi ......... şart olur

:ehe bunu bilen bilir zaten kimse cozemedi

cukuleaks

Üye
Bilgisayarda errör veren bir karttım son baharda yere düşen yaprak oluverdim ben, aileme dostuma selamlar olsun gökkuşağındaki bi rengim ben.

Fatal errör exception no:-55715304 . Bahçelerde maydanoz , radyo mydanoese.

TheCower

TheCower

Üye
Ilkbaharın kavurucu soğuğunda yanımda en sevdiğim düşmanımla kundaklara sarılan o yavru aslanlara emzik verir, saat tersine akarken bir zat belirir ve bizi biz yapan düşmanlığı ortadan kaldırır ve çişi gelen maymunu mutfağa götürüp iki kilo az yağda haşlanmış gergedan boynuzu çok suda ıslanmış deve kulağına şu sözleri fısıldar: oruç başıma vurdu.

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Ne bıleyim yane ne dıyeceksın, Ne dıyeceğine, deyip demiyeceğine, Hiç bışeyine diyerl, ne kim ki, Kimseyi dinleye, ne bişey anlatabılırsın, ne dinlıyen oluuuuur!

Black-killing

Black-killing

Üye
Yaşamak için var olan bütün düzeni alt etmek için gökyüzündeki kuşları vurmak gerekirse güneşin duvarlara vuran ışıklarında ölmek için yok olmayı göze alabilecek kadar cesur ve korkusuz olabilmek için evrenin yapısına dikkat edip ne olduğunu bulmak yerine gözlerinizle dünyaya tekrar bakıp dar görüşlü düşüncelerinizle bağdaşmak gibi ilginç bir kelimeyi aklınızda canlandırmak yada karışık olan yapıyı göz önüne alarak değişim gibi enterasan bir konuda bilgi sahibi olup dünyada ki doktorlar yüzünden ölen ve tekrar hayata dönen canlılar için gözlerinizi kırpmadan vazifeye atılmak için yiğit olma düşüncesindeyseniz sizde bendensiniz dostlar.Beynim yandı.Ama bugünlük bu kadar ziyaret ederim bu konuyu tam benim konum :)

cukuleaks

Üye
Kiremitleri tek tek ağlarken o sırada ve ondan sonra ilerde gerileyen bir ilerleyen geri geri giden bir gerileme ilerlemesi basket attılar.Ve dedimki dağlar taşlar karbonhidrat 150 beygir şafağında kalkık ışıldayan bir canilikte olsa harbidir....

Hadi daha çok saçmalayan olsun helal dicem.. :D

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Geçen salı günü cumadan çıkarken karşıma ninja orangutan çıktı bende mangomu çıkarıp 3 ayak ateş ettim hepsini ıskaladım sonra niye boyle yapıyosun dedim abi dün gece üstüme gerard pique ortmediğim için g*tum sergio busquesti dedi ozaman gel bize sarma yiyelim dedim gittik bizim eve medical otopark galatasaray - menemenspor tenis maçını izledik baktık sabri 89 turnike atmış telvizyon errör verdi patladı duman sardı etrafı sonra baktım herkes ölmüş bitek ben kalmışım sonra edriyııııııııııııııııııın diye bağırdım ve film bitti kopirayt 2065 maxicep asdssdddghjkjghklkhgggşg

cukuleaks

Üye
Geçen salı günü cumadan çıkarken karşıma ninja orangutan çıktı bende mangomu çıkarıp 3 ayak ateş ettim hepsini ıskaladım sonra niye boyle yapıyosun dedim abi dün gece üstüme gerard pique ortmediğim için g*tum sergio busquesti dedi ozaman gel bize sarma yiyelim dedim gittik bizim eve medical otopark galatasaray - menemenspor tenis maçını izledik baktık sabri 89 turnike atmış telvizyon errör verdi patladı duman sardı etrafı sonra baktım herkes ölmüş bitek ben kalmışım sonra edriyııııııııııııııııııın diye bağırdım ve film bitti kopirayt 2065 maxicep asdssdddghjkjghklkhgggşg

Saçma ama mantıklı saçma. Yani birbiriyle alakası var. Hatta konunun tamamına bakarsak futblolla ilgili geçmiş. Bide benimkine bak birbirinden alakasız bu ne ile ilgili desen "şunla ilgili" diyemezsin okadar saçma yani :D Ben doğuştan saçmalıyorum zaten alışkınım :D Sende kendini geliştir :D

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Master of the Saçmalamasyon: HacKLess gggsgaaaaaaaaggaahhhf

Violonist

Üye
:) ya arkadaşlar yazdıklarınızı seyrettim gülmekten alnımı ısırdım. Sonra itfaiye çağırdım neden doktor çağırmadın dediler bende o kadar toparlasaydım dedim alnımı nasıl ısırdığımı çözerdim dediler. Kusura kusmayın biraz kurallı cümle kurdum. Matematiğim iyi değildir.

JosephLion

JosephLion

Üye
sacmalamasyon bu benim misyon afrodizel hebır vebır misyon vaaavv vaaaoovv beybi yaw bu gece gelip benin
ol :)

- - - Eklendi - - -

söz süküt ise gümüş altındır ... izinsiz alıntı yapmayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt