hackli dosyayı orjinal fw ile nasıl bütünleştirecez?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spyfurky

spyfurky

Üye
    Konu Sahibi
hackli dosyayı orjinal fw ile nasıl bütünleştirecez?
ya gözünüzü sevim yardım edin RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01

bu dosyayı ben ne yapacam?

elimde orjinal v52 flash var.onun içine atıyorum.Dosya değiştirme uyarı vermiyor..

flash atacagım zaman ben RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 yi mi seçecem anlatımlara baktım..

ama bunun açıklaması nerde..
sadece RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 iyi seçip yükledim olmadı!

• Beğen
Tepkiler: orcusss

sado_27

sado_27

Üye
sen telı hacklemeyemı calısıyorsun keradeş anlamadım ben

--------------- Ekleme ---------------

telefonu arjınal halıylemı haclıceksın sen yanı orjınal fw ama hacklımı yapmaya calısıyorsun sen

fnldstntn

Üye
Dostum oncelikle nokia fw editor beta 0.7 yi indir sonra bu konuya bakarak h@ckleye bilirsin telini...http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ack-yapin-installserver-exe-s60v5-387402.html
Oncelikle nokia fw editoru indir... sonra rofs2 yi prigramla ac ve programda exkart de dosyalar nfe nin dosyasini icindeki rofs2 klasorunun icine cikacak verdigim linkten indirdigin instalserve.exe yi konuda belirtilen yere at sonra nfe den repack de ve flashla artik formatlansa bile hackli bir fw n var...

maktama

maktama

Üye
ya gözünüzü sevim yardım edin RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01

bu dosyayı ben ne yapacam?

elimde orjinal v52 flash var.onun içine atıyorum.Dosya değiştirme uyarı vermiyor..

flash atacagım zaman ben RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 yi mi seçecem anlatımlara baktım..

ama bunun açıklaması nerde..
sadece RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 iyi seçip yükledim olmadı!
içine attığın dosya ile kalsördeki dosyanın ismi aynı olmazsa tabiki dosya değiştirme uyarısı vermez. klasördeki v01 uzantılı dosyanın ismini kopyalayın, elinizdeki dosyanın ismine yapıştırın. Şimdi elinizdeki hackli(olduğunu varsaydığım) v01 dosyasını klasöre kopyalarsanız değişim uyarısını verir.
Forumda bir ton hackli fw var, niye uğraşıyorsunuz ki(internet kota sorununuz varsa bilemem tabii), blackstar v52 diye aratın, onu indirip yükleyin. Sorununuz kalmasın.

spyfurky

spyfurky

Üye
    Konu Sahibi
arkadasşar ilginiz için çok tşkler...

ben rof dosyasını indirmişim sadece...
ondan dolayı problem yaşamışım..burak arkadasımız epeyce yardımcı oldu.hepinize tekrardan tşkler..

By_AkA

By_AkA

Üye
peki bu rofs2 dosyalarını nerden buluyosunuz ya ???:hmmm

maktama

maktama

Üye
peki bu rofs2 dosyalarını nerden buluyosunuz ya ???:hmmm
Forumda istemediğin kadar var. Googleda "5800 hack maxicep" yazıp aratırsan(ya da senin telefonun 5250 hack maxicep" yazarsan sadece rofs dosyasını değil gerekli olan yazılımın hackli olarak tamamını bulursun büyük ihtimal.
5800, N97, x6, N8 C7 falan için çok güzel hackli fwler var ama açıkçası 5250 için türkçe hackli fw var mı araştırmadım, bilgim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt