Hacklenemeyen Telefonların Bir Listesini Mi Oluştursak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Hacklenemeyen Telefonların Bir Listesini Mi Oluştursak
Hack yapamadığınız demiyorum. Gerçekten epeyce uğraşıp da pes ettiren telefonlardan bahsediyorum.

Belki de sizin hacklenemez dediğiniz telefonlar da hacklenir :) Bu başlıkta bunu tartışabiliriz diye düşünüyorum.

Bilgilerimizi paylaşırız. Ben öncelikle paylaşıyorum. Zor olan e52, e55, 5800 ve 6710 navigator hackleniyor.

yedi_alti

yedi_alti

Üye
güzel başlık bir çömez olarak 6700 slide bakalım benmi beceremedim yoksa hacklenmiyormu.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler. birbirimize faydamız dokunur belki diye düşündüm.

öncelikle sorayım hellox 2.11 i denedin mi?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
ya da hack tool var onu denedin mi?

yedi_alti

yedi_alti

Üye
hellox 2.11 denedim olmadı.
hack tool'u denemedim.
İşi iyi bilen bir arkadaşımla flaş atmayı denedik oda olmadı. normal versiyon yukleniyor hackli versiyon yüklenmedi

waycell

waycell

Üye
hellox 2.11 denedim olmadı.
hack tool'u denemedim.
İşi iyi bilen bir arkadaşımla flaş atmayı denedik oda olmadı. normal versiyon yukleniyor hackli versiyon yüklenmedi

phoniexle yüklersen olmaz jaf ile yüklemelisin

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Evet veysel doğru diyor

fatih254

Üye
N86 v30 tabikideeee !!!

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
Nokia E72 v71.004 Herşeyi Denedim Birtürlü Hackleyemedim.Bu Gidişlede Sanırım Hackleyemeceğim.Şu İşe Bakınki KOCA Dünyada Sadece Sertifika İşini Çekik Gözlüler Çözebiliyor.
Aramadığım Taramadığım Bakmadığım Denemediğim Test Etmediğim Hiçbirşey Kalmadı.Maalesef Nafile Demekki Koca Bu Sefer Bu İşi Çok Sağlama Almış Baksana Opda Bile Sertifika Vermeye Cesaret Edemiyor.Bence Daha Fazlada Uğraşmayalım Zamanımızı Boşa Harcamayalım.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 v71.004 Herşeyi Denedim Birtürlü Hackleyemedim.Bu Gidişlede Sanırım Hackleyemeceğim.Şu İşe Bakınki KOCA Dünyada Sadece Sertifika İşini Çekik Gözlüler Çözebiliyor.Aramadığım Taramadığım Bakmadığım Denemediğim Test Etmediğim Hiçbirşey Kalmadı.Maalesef Nafile Demekki Koca Bu Sefer Bu İşi Çok Sağlama Almış Baksana Opda Bile Sertifika Vermeye Cesaret Edemiyor.Bence Daha Fazlada Uğraşmayalım Zamanımızı Boşa Harcamayalım.
sen bana product kodun ne onu söyle ben bir yöntem biliyorum e 72 hacklenir diye düşünüyorum. (product code imei değildir. Sadece ürüne ait olan firmwarei indirmek için belirlenen koddur.)

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
n95 in v35 sürümüde hecklenmiyor

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli aynı şeyi diyorum ama hellox 2.11 ve hack tool kullanıp da mi hack yapamadiniz? yazan arkadaşlar bunu da belirtirse başka yöntemlere bakarız. Eğer product kodunuzu da yazarsaniz ben modifiye etmeye çalışacağım ondan da soruyorum bunu.

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
Nerede Yazar Bu Product Kodu Yardımcı Olurmusunuz?

----------Eklendi @ 12:49:42 ---------- Yazıldı @ 12:46:24 ----------

*#0000# Yaparak Tür Bölümünde Yazan Kod RM-530 Sanırım İstediğiniz Kod Budur.

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
Nerede Yazar Bu Product Kodu Yardımcı Olurmusunuz?

----------Eklendi @ 12:49:42 ---------- Yazıldı @ 12:46:24 ----------

*#0000# Yaparak Tür Bölümünde Yazan Kod RM-530 Sanırım İstediğiniz Kod Budur.

product kodu 05xxxx gibi bişeydir

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
telefonun arka tarafında imei yazan yerde bulunur. berk'in dediği gibi başlar.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
bir şey daha diyeceğim bazı programlar bazı sertifikalarla da kullanılabiliyor. mesela binpda, leftup, 30 year self sign ya da symbian signedden alınan devcert. Yani anlatmaya çalıştığım. bazen hack veya sertifika için zorlamaya gerek bile kalmayabilir. bunu şunun için diyorum. hack konusu açıkçası biraz da bu işten anlayanlara kolay onun dışında zor bir iş. diğer yandan sertifika bulmak ayrı bir problem. bir de şu var ki herkes firmware hack yapamıyor. çünkü riskli bir iş.

hacklenmesi çok zor olan telefonlar da ayrı bir dert.

sonuç olarak bence dediğim sertifikaları kurmak istediğiniz programlara ekleyin eğer istediğiniz yeterlilik yoksa bence hack işiyle uğraşın. bulamazsanız bununla da ilgili yardımda bulunabilirim bildiğim kadarıyla.

----------Eklendi @ 21:11:29 ---------- Yazıldı @ 21:10:32 ----------

özellikle symbian signedden alınan devcert iş görüyor bazı programlarda belki daha çoğunda işe yarar deneyip yazacağım.

----------Eklendi @ 21:15:20 ---------- Yazıldı @ 21:11:29 ----------

Ya DA ŞÖYLE YAPALIM: Sizler kurmayı istediğiniz ama kuramadiginiz programları yazın ben deneyip size oluyor veya olmuyor diyeyim.

----------Eklendi @ 21:17:06 ---------- Yazıldı @ 21:15:20 ----------

Burada amacım eğer o programlar olursa hani sizin hack işiyle uğraşmadan kurup kullanmaniz. Bilmem yanlış mi ama aklıma böyle bir şey geldi.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
evet olmadı denedim. Dediğim sertifikalar bu programa yetmedi. Işte sana hack şart. En kısa zamanda senin firmwarei hacklemeye çalışsam sen phoenix ile kurabilir misin?

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
denerim sen hackle

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Yav denerim demekle olmuyor. Şöyle bir DURUM var: eğer gönderdiğim hackli dosya yüklenmezse telefon çöker sen bu durumda kurtarabilir misin? Ondan soruyorum. Eğer bilmiyorsan hiç girişme bu ise

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt