hacker li oldugu halde. yine program yuklerken hata aliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
hacker li oldugu halde. yine program yuklerken hata aliyorum.
5800 kullaniyorum. hacker yaptim. ama yine aynisi oluyo hata veriyo. "Guncelleme hatasi. tam yuklenirken YUKLENEMIYOR gibi hatalar aliyorum. ne olur yardim edin ???

juristokrat

juristokrat

Üye
yüklemek istediğin programın önceki sürümünü kaldırıp dene

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
yok telefonda yuklu degil herhangi bi uygulama. guncellestirme hatasi cikiyo :(

juristokrat

juristokrat

Üye
yok telefonda yuklu degil herhangi bi uygulama. guncellestirme hatasi cikiyo :(

Şöyle de olabilir.bazı programlar yanında ek uygulamada yuklerler mesela qt python gibi eğer senin yüklemek istediğin programda bu ek uygulamalar varsa bunlarda hataya sebep olabilir. Yada son ihtimal yüklemek istediğin program sistem uygulamasıdir ve sistemde zaten yüklüdür

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Kardeş arkadaşın dediği gibi güncelleştirme hatası yüklemek istediğin programın telefonda zaten olduğunu gösterir bunun hack le alakası yok sen uygulama yöneticisinden isimlere bak varsa kaldır ardından programı yükle sorun olursa hala pm at

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar sorun var şuan hard format atıp. Yeniden hackledim.

Simdi Qt yükledim ve nokia ovi süite ten türkiye televizyonu programını yüklüyorum, yükleme esnasında, " yüklenmedi " diyo ve yüklemiyo :( dediğinizi de yaptım yani "güncelleştirme hatası " değinde uygulama yöneticisine girip yüklü olandan baktım "Qt" ye baktım kaldırdım. Sonra bidaha yükledim, "güncelleştirme hatası veriyor :(

TELEFONUMUN ÖZELLIKLERI;

-5800 XM V 60.0.003.
-Yüklü yazılım "belle shell final"

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
kardeş eğer hafıza kartındaysa bilgileri bilgisayara at ve hafıza kartını biçimlendir.Ve tekrar haclke ardından yükle

- - - Eklendi - - -

kardeş eğer hafıza kartındaysa bilgileri bilgisayara at ve hafıza kartını biçimlendir.Ve tekrar haclke ardından yükle

- - - Eklendi - - -

Kardeş o da olmazsa bilgisayardan yazılımını tekrar baştan yükle

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
eywlh. belle shell i silip es ki haline mi getirsem. duzelir mi. yada bildiginiz daha iyi hackleme varmi ?

juristokrat

juristokrat

Üye
eywlh. belle shell i silip es ki haline mi getirsem. duzelir mi. yada bildiginiz daha iyi hackleme varmi ?

Hackle alakası yok kardeş. Qt hatası bu.şöyle yapabilirsin : o TV uygulamasını sis olarak forumdan falan indir.sonra sis editör diye programla onu aç.içerisinden qt yükleyen bileşeni sil sadece TV uygulamasını yükle. Yada belle shelli kaldır önce TV uygulamasını yükleyip sonra belle shelli yüklemeyi dene

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
tamam tesekkurler hallettim :)

simdi oncelikle nokia navi diye bi programi buldum. 5800 " belle shell final " di'ya.. navi den orjinal yazilimi buldum. indirdim. jaf la orjinal yazilimi attim...

sonra hacker ladim. sonra o tv programi yukleyim dedim. sorunsuz bi sekilde yukledim :)

BURDAKI ASIL SORUN " belle shell final " yaziliminda sikinti yok ama bazi programlar yukleyemiyordum. belle shell de bu gibi hatalar var. ama orjinal yazilimda hackledikten sonra hic bir sikinti yok. HERSEY ICIN TESEKKURLER.

pissed26

pissed26

Üye
tv uygulaması qt istiyo belle shel ve biçok cfwde qt hatası alman yüksek ihtimal, bazı uyulamalar qt ister ve buda hata almana sebep olur qt'yi sorunsuz şekilde sadece haritaları güncelleyerek yükleyebilirsin başka türlü sürekli olarak hata çıkarıyo

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
qt.pytonlar. yukluydu ama yinede bazi programlari yuklemiyordu.

orji65

Üye
arkadaslar bellı hepınız kurdu olmusmussunuz. Yaa bu hackledım belle shell falan ne oluyor. Bende n97var bı ck sorun var benım teldede ama ayıkmıoruum ıste nerde ne yapıcm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt