melgklay
Üye
-
Konu Sahibi
-
program telefona yüklü olduğu için telin imeisinin alıp otomatik sertifikalıyorsa nolucak !!!
her telefonun kendine özel bir imei numarası ve her .cer ve .k ey dosyalarının ait olduğu kişisel bir imei numarası vardır.bu paylaştığınız şeyin çalışacağını sanmıyorum, böyle şeyleri bende denerdim eskiden, ama olmazdı. OPDA'dan sertifika almak şart ! Anlaşılmadıysa daha da açıklayıcı anlatabilirim ..
TTpod ve powerlock programlarında denedim ne yazıkki sertifika hatası verdi vermeyeydi iyiydi ama nabalım hackleticekler tel'i illllaaaa
her telefonun kendine özel bir imei numarası ve her .cer ve .k ey dosyalarının ait olduğu kişisel bir imei numarası vardır.bu paylaştığınız şeyin çalışacağını sanmıyorum, böyle şeyleri bende denerdim eskiden, ama olmazdı. OPDA'dan sertifika almak şart ! Anlaşılmadıysa daha da açıklayıcı anlatabilirim ..
ulan ne kıymetli IMEI niz varmış be opdadan mı tırsıyonuz.. Peh
hacı girdim opdaya 1 dakkada kaydımı oldum 8 saatte sertifikam geldi istediğim programı 30 saniye içinde imzalıyorum kafam rahat keyfim yerinde
benden ücret istedi 3-5 gün içerisinde indirebilecem cer-cey dosyalarını indirdikten sonra ne yapacam
heLe geLSin bakarıZ
Not: senin imzanın temelini attım, birazDan tuĞLaLarı örMeye baŞLıcaM.. mAxiDe bi tuR atiYim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?