Telefonumu hacklemek istiyorum ama hack işleminde yanlış yaparım diye korkuyorum. Hack işleminde yanlış yaptık diye varsayarsak(herhangi bir yerinde) ve bundan dolayı telefonum açılmıyor diye varsayarsak telefonumu orjinalıne döndürdüğümde telefonum açılır mı veya bir zarar görür mü? Bide hacklemek için illa Telefonumun Sertifikalı mı olması lazim?
Hac.kli fw yüklemek için telefonunuzn sertifikalı olması gerekmez, zaten sertifika olaylarıyla uğraşmamak için telefonu hackliyoruz.
hackli fw yüklerseniz telefon garanti dışı kalır, ancak herhangi bir sorun olduğunda navifirm ile orjinal fw indirip takrar bu orjinal fw ile flash atarsanız garantiye girer. Telefonunuz profilinizde görüldüğü gibi 5800XM ise ve 52.0.007 ya da daha düşük versiyona sahip ise tavsiyem
5800XM BLACKSTAR V52
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html
gayet hızlı sorunsuz bir fwdir. Jaf ile nasıl fw atılacağını da resimlerle açıklamaktadır.
linkteki ilk mesajı inceledikten sonra son sayfaya gidin ve mesajları geri doğru 5-6 sayfa okuyun, aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulacaksınız. c6 tabanlı değildir, orjinal 5800 xm FW üzerine yapılmıştır, tabiki hac.klidir.
Bir kere flash atmayı öğrndikten sonra çok da sıkıntınız olmaz, ben 5 dakkada peşpeşe 3 ayrı 5800xm'e bu yazılımı attığımı bilirim(5800'de bir flash atma 2 dakika civarı sürüyordu sanırsam). Telefonunuzun ram'ini-Rom'unu yakma olasılığınız çok çok küçük de olsa her zaman vardır ama çok da kolay değildir bunu başarmanız. Yönergeleri doğru izlerseniz hiç sorununuz olmaz.